Geçmiş olsun
Troide baktır tekrar
Ancak bu tarz hastalıkların çoğu psikolojik kökenli
İlkokul beş te el bileğim ağrımaya başladı
Doktor doktor gezdik büyüğe ağrısı vs dediler
Sonra idare ettim lise son senede yüne tavan yaptı Prof Prof gezdik
Her biri teşhis koyup tedavi uyguladı
Üniversite son yıl yine tavan ve artık dirseğim ağrıyordu
Aylarca boyunlukla gezdim
Okul bittiği ilk iki sene de çılgınca ağrıdı
Sonra hayatım düzene girdi Ağrı'lar azaldı
Bu yazdığım tüm tarihler aşırı stres ve sınavlar vs var
İşsiz olduğun ve sınav çalıştığım sene de kötü oldu
Bebeğim olduğunda çok korktum ya çok ağrırsa diye ama idare etti sıkıntı olmadı
Yine ara ara yokluyor stresliyim ondan geçecek diyorum mesela bu sıralar kötü işim yoğun vs
Sen de geçecek diye düşün
Ağrı eşini yükseltici ağrı kesiciler zor durumda işe yarar ama ben yıllardır almadım
Dr night yastık öneririm bir de
O tedaviyi dw geçen birinden duydum ilk birkaç gün kötü hissediyor olsun tedaviden sonra rapor vs alıyordu o
Sizede büyük gecmis olsun. Baya bir senedir cekiyorsunuz anladigim kadariyla bu ağrıyı,dönem dönem, o dönemde stresliyseniz de tetikliyor. Agri kesici icmemeniz cok iyi,bende sadece ader olunca iciyorum ayda yani bi periyotta 2 3 tane iciyorum.
Fibromiyalji,zaten aslinda bir romatizma degilmis,stresin vucudun belirli bolgelerine yaptığı agriyla kendini belli etmesiymis uykusuzlukla cok büyük baglantisi var,uykusuzluk mu bu hastaligi yapiyor,hastalik mi uykusuzlugu o bilinmiyor.
Ancak; bebekken de uyumazmışım ben. Annem babam cok cekmisler..
Fitik daha reel bir hastalik galiba.
Kuru iğne den umutluyum
Manuel terapi diger dediğimde, onu biliyor musunuz? Bursa da bir hekim cok başarılıymış ben oturduğum semtte yok zannediyordum bunu yapan ama varmis.
Cuma gidicem insallah
Simdi cok garip seyler soyledi ve sorular sordu
Mesela fitik,bagirsak ile alakali olabiliyormuş,durus bozuklugundan,karin agrisindan falan
Internette edindigim bilgiye göre de,adam omuz ağrısı icin gidiyor,karacigerde sorun cikiyor mesela fizyoterapistin teshisiyle.. Bu fizyoterapist tek seans yapcak :/
Eve geldim zaten yan yattim hep arkam ağrıyordu simdi daha iyiyim.
O yastık boyun yastığı mi? Boyun yastığım var cunku ama cok asiri kaliteli degil orta halli bisey
Bir de boyunlugu internetten alsam mi?