Inan bana, dunyadaki en mukemmel erkekle evlendim. Bir saniye pisman olmadim. Umarim hic olmam. Yarin yasayacagimin garantisi yok, neden daha fazla vakit kaybetseydim ki? Elbette tetikleyen baska seyler de vardi ama hayatimin en guzel yillarini yasiyorum. Dogru kisiyi buldugum icin de koca meraklisi degilim :) tesekkurler.Koca kaçıyor hemen evlenin zaten .
Hayatın sıralaması bu değil ya .
Önce okursun , sonra evlenirsin...
Neyse ;
2 yıllık sağlık bölümü okuyun , KPSS kasın ,
Mutlaka atanırsınız.
Bkz : 32 bin yeni atama.
Asla gormez de ben sonunu kestiremiyorum isteLütfen oku, lütfen Allah bozmasın mutlu evliliğiniz de var madem, eşin senin okumanı yük olarak görmez, kendin için bir sey yaptıgın icin mutlu olur.
5 yasindan beri ingilizce goruyorum, oxford universitesinin her sene yaptigi dinlemeli, konusmali ve yazili tum sinavlarindan basariyla gecerek sertifika aldim. :)Şu lise mezunlarının çok iyi ingilizce bilgisine hayranım. O ne özgüven o diyesim geliyor.
Konuya gelince, tek maaşla idare edebilecekseniz okuyın tabi ki.
Evet ona daha mantikli yaklasiyorum, hangi bolumler avantajli sizce?Ben oyumu çalışma hayatından yana kullanıyorum. Diplomakolikler için kenarda bulunması açısından aöf düşünebilirsin.
Benim esim bana her konuda sonuna kadar destek cikan tek kisidir. Nasil mutlu olacaksam oyle yasamami ister. Okurken daha mutlu olacagim dedigim anda beni sinava kendi goturur. Tek basina ev gecindiremiyor da demedim, ben destek olmak istiyorum dedim. Tesekkurler.Ben de 21 yasimda evlenmistim, esim kalkip bana "şurda calişirsin" demedi, istedigini okumaya devam edersin demisti. Senin iyiligini dusunen biri okuman gerektigini soylerdi, karar yine sana ait tabi.
Tek basina ev gecindiremiyorsa 21 yasinda kadinla evlenmeseymiş.
Sanirim simdilik bu daha mantikli.. salgin da bir gecsin ...Okumak yerine iyi bir iş bulabilene kadar beklesen? Durumunuz da iyiymiş, bilemedim. İş bakardım ben olsam.
Esim 30 yasinda. Biri turkiyede digeri polonyada olmak uzere iki universite bitirmis birisi. Bilgi islem teknisyeni ve halkla iliskiler uzmani. Benim onu mukemmel gordugum gibi o da beni mukemmel gorur bu sebeple kiskancliktan ote benimle gurur duyar her daim. Yemek pisirme isini de severek yapiyorum ve ozel bir beslenme stilimiz oldugu icin her aksam yemek yemeyiz. Ve benim iki yuzlu, akli bir karis havada, arkadan konusan arkadaslarla yasamak istedigim bir hayat yok, en yakin arkadasimla da evlendim zaten. Tesekkurler.eşiniz kaç yaşında ki 10 senedir teknisyen ? eğitimi iyi değil sanırım, okumanız onun egosunu ne duruma getirecek mesela ? elbette okuyun da bir de evde kıskanç bir erkekler boğuşmak var. bunları göze alıyor musunuz ?
çok gençsiniz, üniversitede bambaşka bir hayat olacak, herkes arkadaşlarıyla okul hayatının tadını çıkarırken siz eve dönüp yemek pişireceksiniz, bu psikolojiyi kaldırabilecek misiniz ?
üni sınavına hiç girdiniz mi ? durumunuz nedir şu an mesela ?
Evet biz de boyle dusunuyoruz iste su salgin gecsin guzel bir is arayacagimOkumak elbette iyidir fakat ben oyumu çalışmaktan yana kullanıyorum. Ülkenin durumu ortada... Okusan da torpilsiz birşeyler pek mümkün değil malesef.. Madem durumunuz iyi bence güzel bir iş bulana kadar beklemede kalın. Daha sonra isterseniz de açıktan okuyabilirsiniz.
Elbette girdim, 110k tmüni sınavına hiç girdiniz mi ? durumunuz nedir şu an mesela ?
Cok tesekkur ederim, keske herkes sizin gibi guzel niyetli, acik goruslu olsa. Magaza icin de esim yorulmami istemiyor. Cagri merkezleri daha kolay gercekten de ama bakalim her zaman is kolay bulunmuyorO değil de tutumunuzu cok beğendiğim. Eşim her şeyi hakediyor demenize,eve destek olmak istemenize. Genç yasta evlenmenize rağmen hicbir sorununuz olmaması da muhteşem nazar değmesinöğretmenlikten atanamazsiniz coookk zor. Cidden cok zor en yüksek alan bölüm 20 bin kisi icinden 3bin kisi alıyor ve 3 ayri sinava giriyorsunuz . 2 yillik bölümlerin atamasi nispeten daha kolay. Onlarda aciktan okunabiliyor. Mağazacilik sektirlerine falan bakın çalışmak icinde.
Evet kesinlikle bos duramam zatenHem oku hem çalış çocuğum.
Naparsan yap evde boş oturma.
Allah gönlüne göre versin.
Esimin is yerinde gerekli baglantilari var ve o konuda bir problem yok. Sadece biraz zaman gerekiyor. Benim lise mezunu olmamla bir ilgisi yok yani yapacagim isin. Hayatima yanlis baslamadim, erken basladim. Tesekkurler.Eşinizin iş yeri lise mezunu ve sertifikasız kendince yetenekleri olan birini neden işe alsın? Binlerce üniversite mezunu, iş tecrübeli ve iddia ettiğiniz “yetenekleri” sertifikalarla belgelenmis insanlar varken kendinize bu denli güvenmemelisiniz. Okuyun kimseden torpil beklemeyin. Aman zaten okuyan da bir halt olmuyor atanamıyor bir mazeret değil kendinizi kandırmayın. İş hayatında sizden 5-0 önde onlar kusura bakmayın. Hayatınıza yanlıs başlamıssınız yanlıs devam etmeyin
5 yasindan beri ingilizce goruyorum, oxford universitesinin her sene yaptigi dinlemeli, konusmali ve yazili tum sinavlarindan basariyla gecerek sertifika aldim. :)
Aaa niye okumadın ki o zaman? Dilden girsen kesin kazanırdın. Kardeşimin sizden sadece 2 yaş büyük arkadaşları ingilizce öğretmeni oldu çıktılar bu sene.5 yasindan beri ingilizce goruyorum, oxford universitesinin her sene yaptigi dinlemeli, konusmali ve yazili tum sinavlarindan basariyla gecerek sertifika aldim. :)
99 subat dogumluyum, siz buyrun hesaplayin yasimi. Ingilizce egitimimle ilgili de buradaki herhangi birine kanit sunmama gerek duymuyorum, benim bu konudaki basarilarimi sehirdeki tum tanidiklarim biliyor zaten. Anadili gibi kimse konusamaz orada yasamadan. Anadilim gibi de demiyorum. Iyi oldugunu belirttim. Bunda sizi bu derece rahatsiz eden nedir? Bir iki sene boyunca cabalayip hicbir sekilde becerememeniz mi yoksa sizin anadiliniz gibi konusmaniz mi :)))Eski konunuzdan gördüğüm kadarıyla 6 ayda 2 yaş büyümüşsünüz. İngilizce eğitiminiz de yaşınız gibiyse emin oldum şu an anadiliniz gibi konuştuğunuza.
Genç arkadaşım, hayat sizin gözünüzden göründüğü kadar toz pembe değil. İster okuyun, ister çalışın kendi bileceğiniz iş ama eşinize sonsuz güvenip geleceğinizi ellerine bırakmayın.
Malesef sebebi canim bitanecik gozu yukseklerde olan lisede ingilizce ogretmenlerim okula cagirip bu kiz dil secmeli diye yalvardigi halde beni tmye surukleyen annem....Aaa niye okumadın ki o zaman? Dilden girsen kesin kazanırdın. Kardeşimin sizden sadece 2 yaş büyük arkadaşları ingilizce öğretmeni oldu çıktılar bu sene.
Dunyanın en mukemmel erkegıyle evlendıgını söylemissin yukarıda. Dunyanın en mukemmel erkegıyle evlenip oxford üniversitesinin konusmali yazılı sınavlarından basasirıyla gecıp sertıfıkada almıssın5 yasindan beri ingilizce goruyorum, oxford universitesinin her sene yaptigi dinlemeli, konusmali ve yazili tum sinavlarindan basariyla gecerek sertifika aldim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?