Koca kaçıyor hemen evlenin zaten .Merhaba. 21 yasimdayim. 10 aylik evliyim. Esimi cok severek evlendim ve hala daha cok seviyoruz birbirimizi. Tabii ki bazi hatalarim yuzunden zamani geriye alip evliligi aceleye getirmeden yapmam gerekenleri yapmayi cok isterim su an ama ne yazik ki artik mumkun degil. Bu nedenle ileri bakmaliyim. En buyuk acaba'm ise universite. Ben hicbir zaman tip, hukuk falan isteyen biri olmadim. Son sene ogretmenlik istiyordum sadece. Universite hedefim buyuktu ama ankara, izmir gibi diger sehirler de olurdu. Esim hayatima girdi ve yasadigim ailevi sorunlarla bir sekilde universite okumadim.
Esim 10 yildir teknisyen olarak calisiyor ve beni de is yerine aldiracagini soyledi. Acikcasi biraz buna guvendim. Biraz da ulkemizdeki egitimin acinasi oldugu gercegini dusundum. Kac ogretmen atanabiliyor?... Ailem de konusuyoruz, onlar gec degil oku diyorlar.
Birkac ay oncesinde bir ise girdim, sartlari gercekten iyiydi ancak cok istekli, kibar, elimden geleni yapiyor olmama ragmen (hata yapmama ragmen) isten cikardilar beni. Sebep olarak somut bir sey bile soylemediler. Hak etmiyorum bunu diyerek ayrildim. Ama yasim ve tecrubesizligim geregi gururum cok kirildi, o kadar cok agladim ki... Cunku kendimce iyi oldugumu dusunuyordum, gercekten cabaliyordum...
Neyse ki salgin zamanina denk geldi, simdi evde olmam daha iyi ama tek maasla geciniyoruz. Oyle borcumuz yok, durumumuz da iyi cok sukur ama bir sekilde eve destek olmak istiyorum esim bunu hak ediyor cunku o bana her iste yardim eder camasir bulasiga kadar. Ama ben birkac cagri merkezi disinda calismadim daha once.
Esimin is yeri icin biraz beklememiz gerekiyor. Yani esime gore kesin olacak ama bilmiyorum iste haber bekleniyor bana uygun becerilerime uygun bir pozisyon icin. Yazim kurallari, imla, dil bilgisinde cok cok iyiyim, ingilizcem de cok iyi, bilgisayarla da aram iyi.
Her neyse, simdi salgin donemindeyiz ama bitince yine is bakacagim.
Siz ne dusunuyorsunuz? Yani esimin sirtina yuk bindirerek sonunun ne olacagini bilmeden okumak mi (ki ne okuyacagim, atanabilecek miyim, dort sene tek maasla nasil gecinicez?) Yoksa esimin is yeri olana dek gecici islerde calismaya devam mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ben oyumu çalışma hayatından yana kullanıyorum. Diplomakolikler için kenarda bulunması açısından aöf düşünebilirsin.Merhaba. 21 yasimdayim. 10 aylik evliyim. Esimi cok severek evlendim ve hala daha cok seviyoruz birbirimizi. Tabii ki bazi hatalarim yuzunden zamani geriye alip evliligi aceleye getirmeden yapmam gerekenleri yapmayi cok isterim su an ama ne yazik ki artik mumkun degil. Bu nedenle ileri bakmaliyim. En buyuk acaba'm ise universite. Ben hicbir zaman tip, hukuk falan isteyen biri olmadim. Son sene ogretmenlik istiyordum sadece. Universite hedefim buyuktu ama ankara, izmir gibi diger sehirler de olurdu. Esim hayatima girdi ve yasadigim ailevi sorunlarla bir sekilde universite okumadim.
Esim 10 yildir teknisyen olarak calisiyor ve beni de is yerine aldiracagini soyledi. Acikcasi biraz buna guvendim. Biraz da ulkemizdeki egitimin acinasi oldugu gercegini dusundum. Kac ogretmen atanabiliyor?... Ailem de konusuyoruz, onlar gec degil oku diyorlar.
Birkac ay oncesinde bir ise girdim, sartlari gercekten iyiydi ancak cok istekli, kibar, elimden geleni yapiyor olmama ragmen (hata yapmama ragmen) isten cikardilar beni. Sebep olarak somut bir sey bile soylemediler. Hak etmiyorum bunu diyerek ayrildim. Ama yasim ve tecrubesizligim geregi gururum cok kirildi, o kadar cok agladim ki... Cunku kendimce iyi oldugumu dusunuyordum, gercekten cabaliyordum...
Neyse ki salgin zamanina denk geldi, simdi evde olmam daha iyi ama tek maasla geciniyoruz. Oyle borcumuz yok, durumumuz da iyi cok sukur ama bir sekilde eve destek olmak istiyorum esim bunu hak ediyor cunku o bana her iste yardim eder camasir bulasiga kadar. Ama ben birkac cagri merkezi disinda calismadim daha once.
Esimin is yeri icin biraz beklememiz gerekiyor. Yani esime gore kesin olacak ama bilmiyorum iste haber bekleniyor bana uygun becerilerime uygun bir pozisyon icin. Yazim kurallari, imla, dil bilgisinde cok cok iyiyim, ingilizcem de cok iyi, bilgisayarla da aram iyi.
Her neyse, simdi salgin donemindeyiz ama bitince yine is bakacagim.
Siz ne dusunuyorsunuz? Yani esimin sirtina yuk bindirerek sonunun ne olacagini bilmeden okumak mi (ki ne okuyacagim, atanabilecek miyim, dort sene tek maasla nasil gecinicez?) Yoksa esimin is yeri olana dek gecici islerde calismaya devam mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
İnsanları yargılama hakkini kendinizde bulmayın şartlar öye gerektirmiş doğru ya da yanlış evlenmiş. Ayrıca öğretmenlerde 20bin atanıyor sözde ama o 20binin hepsini tek bölümden almıyorlar.Koca kaçıyor hemen evlenin zaten .
Hayatın sıralaması bu değil ya .
Önce okursun , sonra evlenirsin...
Neyse ;
2 yıllık sağlık bölümü okuyun , KPSS kasın ,
Mutlaka atanırsınız.
Bkz : 32 bin yeni atama.
Yani temel ihtiyaclarimizi karsilayabiliriz elbette ama ben de destek oldugumda daha rahatizEşinin iş yerinden haber bekle maddi durum iyi ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?