- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
- Konu Sahibi diet killer
- #1.341
okumamıştım tatlım geçmişi uyar bana daaaaaaaaaaAçalım cnm ben söyledim yukarda zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumamıştım tatlım geçmişi uyar bana daaaaaaaaaaAçalım cnm ben söyledim yukarda zaten :)
okumamıştım tatlım geçmişi uyar bana daaaaaaaaaa
ok babyTmm o vakit açıyorum grubun demirbaşları biziz ben sen ve burcuuu :)
Cnm bu sayfaya yazanlar olarak başka bir sayfada toplandık burası sessiz giren olmuyor diye linki bu katılmak istersen..Herkese merhaba Benide dahill etmelisiniz gruba artık iradeli olmalıyım :))
Sağol canım benim artık şu ölüm psikolojisinden kurtulmak istiyorum. Umarım bir an önce düzelirimHoşgeldin cnm başın saolsun
Umarım bir an önce adapte olursun diyete
Sağol canım benim artık şu ölüm psikolojisinden kurtulmak istiyorum. Umarım bir an önce düzelirim
Öyleymiş valla canım daha yeni yeni kendime gelmeye başladım bir sürü işim aksamıştı onları kovalıyorum şimdi bakalımDüzelirsin inş cnm hayat öyle ya da böyle devam ediyor çünkü
Öyleymiş valla canım daha yeni yeni kendime gelmeye başladım bir sürü işim aksamıştı onları kovalıyorum şimdi bakalım
Teşekkür ederiiimAllah kolaylık versin cnmm
Sağol canım benim artık şu ölüm psikolojisinden kurtulmak istiyorum. Umarım bir an önce düzelirim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için herkes bir gün yaşayacak bu acıyı. Olsun yanındakilerin değerini bilmeyi öğretiyor insana..bende 1.bucuk yıl once yakın bır arkadasımı kaybettım.. hala aklımda hala ınandınmı de ınanmıyorum.. aylarca cıkıp gelse dedım.. hayat hala anlamsız bos gelıyor ölüp gidicegımız dunyaya ugrasıyoruz dusuncesı hep aklımda.. uzuntusune yokluguna acısına alısıyorsun da ölüm düşüncesinin getirileriyle yasama tutunmak arasındakı celıskı ınsanı bulanıklastırıyor.. ha birde özlemin tarifi yok..
umarım düzelirsiniz..
Sevindim senin adına :)Bu arada sonunda 1 Haziran'da diyete başlamaya karar verdim. Bu sene çok kötü bir seneydi, ne umutlarla başladım Eylül'de.. Şimdi ne hale geldim. Toparlanmam gerek. Önce diyet - spor, sonra ders. Bunları çözdükten sonra benden huzurlusu yok.
teşekkür ederiiimSevindim senin adına :)