- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- Konu Sahibi diet killer
- #1.221
BU forum niye sessiz bakim bugün
Bugün değil bi haftadır sessiz hep konu sahibi bile gelmiyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU forum niye sessiz bakim bugün
KIZLAR KIZLAR BEN GELDİMMM ÖLMEDİM DE EĞİTİMİN HAYATIMIN SON 12 VİZE SINAVINA GİRDİM GELDİM
hoşgeldin canım:)Merhabaa , :) bende aranıza katılmak istiyorum , cidden çok bunaldım kilo verememekten , bu yaz bende incecik olmak, giydiğim hiç Bi kıyafetten yağlarımın çıkmamasını istiyorum :)
kg : 69
hedef : 52
diyete dün başladım :)
hoşgeldin canım:)
inşallah iyiye gidicek:) 8 kilo verirsem yaza kadar kendimi çok iyi hissedecğim:)hoş buldum :) nasıl gidiyo?
inşallah iyiye gidicek:) 8 kilo verirsem yaza kadar kendimi çok iyi hissedecğim:)
ya ben bir başladım yaklaşık iki hafta önce birazcık verdim sonra bozdum falan iki gün önce tartıldığımda 67,4 tüm bu sabah tartıldım 66,1 çıktım sanırım ödem vardı.Bu sabah tekrar başladım 8 kilo vereyim yeter yaza kadar.kaç kilosun şuan ne zaman başladın kaç verdin ? :)Merak ettim
Merhabaa , :) bende aranıza katılmak istiyorum , cidden çok bunaldım kilo verememekten , bu yaz bende incecik olmak, giydiğim hiç Bi kıyafetten yağlarımın çıkmamasını istiyorum :)
kg : 69
hedef : 52
diyete dün başladım :)
Sesimi duyan var mı:) kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Napıyosun canım nasıl gidiyorBen duyuyorum cnm
Sen iyi gidiyorsun canım en azından istikrarlısın bişey olmazIyi geceler kızlar işten çıkınca nişanlım Cheetos getirmiş biraz ondan yedim 1 2 ısırık twix yedim azcık biraz saldim anlayacağınız..
Akşam yemeği 3 4 küçük biber dolması 2 bardak ayran
Napıyosun canım nasıl gidiyor
Sen iyi gidiyorsun canım en azından istikrarlısın bişey olmaz
Dünden beri iyi gidiyorum :)Ne yapayım cnm her zaman ki gibi iyi gidiyor sayılır alıştım gibi artık sende nasıl gidiyor ?
Ins olmaz cnm :)