- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.901
yerinde duramiyoki ordan oraya zipliyo nolcak iste
ben malatyalıyım sen?
ben malatyalıyım sen?
tweety bu yerinde duramazki
iyi geceler tatlumm sizlerle tanıştığıma memnun oldum bende uğrarım topiğinize artıkın :)) sende allaha emanet olben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...
ben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...
gıııı benim eşim malatyalıı çırmıktılı yani yeşilyurt :) ben bursa doğma büyüme ama aslen kastamonu sen malatyanın neresinden
oooyyy malatyalim güzelim bidenem benim
gıııı benim eşim malatyalıı çırmıktılı yani yeşilyurt :) ben bursa doğma büyüme ama aslen kastamonu sen malatyanın neresinden
ben kaciyorummm kizlar iyi geceler gorusurukk ALLAHA EMANET OLUN...
illa kk nin altini üstünü getircek iste ha bi yerinde dur demi
bende dogma büyüme Almanya ama aslen Ispartaliyim
kızlar çok memnun oldum beni aranıza aldığınız içinde teşekkür ederimm tekrardan uğrıcam topinize bu akşamlık bu kadar ben kaçar :)) öptüm hepiniziiii
aaa nereye canımgörüşürüz sende Allah'a emanet ol kendine iyi bak Allah rahatlık versin
gül kokulu ebrum
kızlar çok memnun oldum beni aranıza aldığınız içinde teşekkür ederimm tekrardan uğrıcam topinize bu akşamlık bu kadar ben kaçar :)) öptüm hepiniziiii
esracimmmm bende kacayim artik görüsürüz canim iyi gecelerr Allah rahatlik versinnn
kaldık baş başa ebrucum napsak bizde mi gitsek uykum geldi sanki :97:
bende tam çıksak diyodum üstüne bastın haydi bende kaçtım görüşürüz Allah'a emanet ol iyi geceler Allah rahatlık versin canım
bu arada icimde bi sıkıntı var
sanki adet olucam bu ayda olmadi gibi nolur dua et benim icin canim yaa insallah adet olmam
tamam canim cikalimm benimde uykum geldi yarin görüsürüz yinee