- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.861
heee bende oyle
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
durun benim için tartışmayın
iyi geceler biz genç olanlardanızben de 21 memnun oldum
hem genciz hemde genc hissedenleriz
21 bende, bende memnun oldum
:84::84::84::84::84::84::84:konu sahibinin ne sucu var nen al sanaal sana
bende 21 :)) m.oldummtopicteki bayanlar iyi geceler siz genç olanlarmısınız yoksam kendini genç hisseden bayanlarmısınız :) ben 25 memnun oldum :))))
heee bende oyle
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
:)) canım adaşızz bu arada bende memnun oldummmbakk gör heleee senin icin sac saca bas basayiz suan.. duu bii karisma tam heyecanli yerindeyiz suanda tweetynin tam gözünü morarttim puhaha
amannn ne güzel valla cıvıll cıvıll bu topic :)))
:)) canım adaşızz bu arada bende memnun oldummm
canım ben esraya demiştim ama hatlar karıştı herhalde neysee dur bozuntuya vermiyekkkvayyyttt cekilin aradanadasim gelmis
nasilsin can dostum güzel insan
evliyim canımmmm 7 senelikk hemde :) sizler okuyormusunuz evlimisiniz nediysinizz:)))
canım ben esraya demiştim ama hatlar karıştı herhalde neysee dur bozuntuya vermiyekkk
oooo tatlım iyiyim yavrum yaww sen nasılsınnn sevimlii şeyy :)
bakk gör heleee senin icin sac saca bas basayiz suan.. duu bii karisma tam heyecanli yerindeyiz suanda tweetynin tam gözünü morarttim puhaha
evliyim canımmmm 7 senelikk hemde :) sizler okuyormusunuz evlimisiniz nediysinizz:)))
bi tane var ablasııı 5 yaşında ellerinden öperbende evliyim 2 sene olcak
bebis varmi bebisss
evet biz hep vicil vicilizzzzamannn ne güzel valla cıvıll cıvıll bu topic :)))
evet tam heycanli yerindeyiz ebrunun kafasindaki son sac tellerini yoluyorummmbakk gör heleee senin icin sac saca bas basayiz suan.. duu bii karisma tam heyecanli yerindeyiz suanda tweetynin tam gözünü morarttim puhaha
sende aldurun benim için tartışmayın
iyi geceler biz genç olanlardanızben de 21 memnun oldum
canım seninle her yerde karşılaşıoruz zaten fark ettiysen :)) seni takip ediorum sohbetin hoş :)) sen kaç yıldır evlisinevet biz hep vicil vicilizzzz
evet tam heycanli yerindeyiz ebrunun kafasindaki son sac tellerini yoluyorummm
sende al
evliyimmmmm
bi tane var ablasııı 5 yaşında ellerinden öper
senin varmıı
aminn canım sağolasınnnnn eeeee 15 yaşında taışıncaaa böle erken evlilik oluyor :)))vuvvvv 7 sene mi Allah mutluluğunuz daim etsinben okuyor sayılırım üniversite sınavına hazırlanıyorum evli değilim
evet biz hep vicil vicilizzzz
sende al
evliyimmmmm
canım ben esraya demiştim ama hatlar karıştı herhalde neysee dur bozuntuya vermiyekkk
oooo tatlım iyiyim yavrum yaww sen nasılsınnn sevimlii şeyy :)
anammmm nayir nolamaaazzzzzz :96::96::96::96:
sen esranin nadasi nolamazsin benim nadasim nolmalisinnn :86::86:
bi tane var ablasııı 5 yaşında ellerinden öper
senin varmıı
evet biz hep vicil vicilizzzz
sende al
evliyimmmmm
hamişlik yok galiba anladığım kadarıylaa :) neysee daha erkenn olur elbelttttAllah bagislasin canim, benim henüz yok :97: beklemekteyiz bebisi tabi eger gelmeye karar verebilirse