Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

eeeeee sabaha kadar çene çalarsanız kalkamazsınız taabüüüü:)))
nasılsını kızlarr geldim yoksunuzzzz uyuyosunuzdur harhalde:)) gerçi kocası olan bu saate kadar uyuyamaz ama :)):KK53::KK53::KK53:

iyiyim canım valla ne olsunnnnnn ilk günümde gerginim biraz iştee amann sıcaktata hiç çekilmoo valla:))

iyiym canım sağol sen iyiisin inşallah :) ben şimcik çıkmak zorundayım oğlan rahat bırakmıyor biraz onunla oyun oynamam lazım :)) sonra yine gelicem....öptüm senii şeker kız:)

iyiym canım sağol sen iyiisin inşallah :) ben şimcik çıkmak zorundayım oğlan rahat bırakmıyor biraz onunla oyun oynamam lazım :)) sonra yine gelicem....öptüm senii şeker kız:)

bende öptüm senide yaramazida :86::87:
aksam gel ama kesin, esrayla tweetyde geli sohbet ederiz sekerimm :KK16::KK16:

nasılsını kızlarr geldim yoksunuzzzz uyuyosunuzdur harhalde:)) gerçi kocası olan bu saate kadar uyuyamaz ama :)):KK53::KK53::KK53:

selammmmm canım nasılsın :KK3: evet biraz geç uyandım bugün sonrada dışarı çıktım kahvaltıya gittim ondan sonrada ananemlere gittim derken anca gelebildim :KK1:

inşallah canım bakalım kocişle nargile içmek istioruz ama :) kısmett

vayyyy demek nargile:KK53: inanmayacaksınız ama ben nargile içmedim şu yaşıma kadar içmeyide düşünmüyorum sigaradan nefret ettiğim için ön yargılıyım nargileyede:97::97:

selammmm ben oglen 3 te uyandimmmmm:KK9:

bende öptüm senide yaramazida :86::87:
aksam gel ama kesin, esrayla tweetyde geli sohbet ederiz sekerimm :KK16::KK16:
geldimmmmm :63:
inşallah canım bakalım kocişle nargile içmek istioruz ama :) kısmett
icin icinnn:KK1:
şuan uçaktayımm geliorum sen közü hazırlaaaa bende marpucuuu buzluğa koydum serin serin iyi gelir:))

:44:marpuc ne kineee:26:

3 mü :KK62::KK62: ben senden daha erken uyanmışım 12ydi uyandığımda:KK1:

unutmadan Hayırlı Ramazanlar hepimize Allah yardımcımız olsun bu sıcakta yemek değilde su içememek biraz kötü olucak ama olsun :KK34:

:KK1::KK1::KK1:12 iyiymiss ewet hepimize HAYIRLI RAMAZANLAR...:nazar: dedigin gibi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...AMINNNN:nazar:

X