- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.881
adaşım hoşgeldin tekrardan
benim benim
Allah bağışlasın
anneeee tweety bana vuruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim benim
Allah bağışlasın
benim benim
Allah bağışlasın
hamişlik yok galiba anladığım kadarıylaa :) neysee daha erkenn olur elbeltttt
aminn canım sağolasınnnnn eeeee 15 yaşında taışıncaaa böle erken evlilik oluyor :)))
anammm mesur olmusummmivet ama muhabbet etmek pek nasip olmadi galiba ben her konuya zipliyorummda hemen bende 1 bucuk seneye yaklasiyoruzcanım seninle her yerde karşılaşıoruz zaten fark ettiysen :)) seni takip ediorum sohbetin hoş :)) sen kaç yıldır evlisin
op elimi barisalimmbasimda sac birakmadi kel kaldim tamam pes ediyorum
yok sen arada kaynadin sekerimmmadaşım hoşgeldin tekrardan
benim benim
Allah bağışlasın
hoş bulsukk bebemmmmm :)) neysee hadii ebrununda adaşı olumm bariii :)) kıyamammmm oyy oyyyy :))
anammm mesur olmusummmivet ama muhabbet etmek pek nasip olmadi galiba ben her konuya zipliyorummda hemen bende 1 bucuk seneye yaklasiyoruz
op elimi barisalimm
yok sen arada kaynadin sekerimmm
anammm mesur olmusummmivet ama muhabbet etmek pek nasip olmadi galiba ben her konuya zipliyorummda hemen bende 1 bucuk seneye yaklasiyoruz
op elimi barisalimm
allah bozmasın inşallah canımm 4.5 sene flör hayatımız oldu okul mokul derkenn :)) evlendikk sonundaaaöyle öyle mutluysan erkeni önemli değil
allah mesut etsin canımm ne güzel hepiniz neşe dolusunuzz :) hep böyle kalın inşallahhhhanammm mesur olmusummmivet ama muhabbet etmek pek nasip olmadi galiba ben her konuya zipliyorummda hemen bende 1 bucuk seneye yaklasiyoruz
op elimi barisalimm
yok yok ben seni nanaktan öpemm bak böylee
allah bozmasın inşallah canımm 4.5 sene flör hayatımız oldu okul mokul derkenn :)) evlendikk sonundaaa
allah bozmasın inşallah canımm 4.5 sene flör hayatımız oldu okul mokul derkenn :)) evlendikk sonundaaa
allah mesut etsin canımm ne güzel hepiniz neşe dolusunuzz :) hep böyle kalın inşallahhhh
INSALLAH...
ebru esra yavas yazin nan yetisemiommm
INSALLAH...
ebru esra yavas yazin nan yetisemiommm
eee memleketler nereee
başka topiklere kayma