Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

eeeeee sabaha kadar çene çalarsanız kalkamazsınız taabüüüü:)))
nasılsını kızlarr geldim yoksunuzzzz uyuyosunuzdur harhalde:)) gerçi kocası olan bu saate kadar uyuyamaz ama :))

iyiyim canım valla ne olsunnnnnn ilk günümde gerginim biraz iştee amann sıcaktata hiç çekilmoo valla:))

iyiym canım sağol sen iyiisin inşallah :) ben şimcik çıkmak zorundayım oğlan rahat bırakmıyor biraz onunla oyun oynamam lazım :)) sonra yine gelicem....öptüm senii şeker kız:)

iyiym canım sağol sen iyiisin inşallah :) ben şimcik çıkmak zorundayım oğlan rahat bırakmıyor biraz onunla oyun oynamam lazım :)) sonra yine gelicem....öptüm senii şeker kız:)

bende öptüm senide yaramazida :86::87:
aksam gel ama kesin, esrayla tweetyde geli sohbet ederiz sekerimm

nasılsını kızlarr geldim yoksunuzzzz uyuyosunuzdur harhalde:)) gerçi kocası olan bu saate kadar uyuyamaz ama :))

selammmmm canım nasılsın evet biraz geç uyandım bugün sonrada dışarı çıktım kahvaltıya gittim ondan sonrada ananemlere gittim derken anca gelebildim

inşallah canım bakalım kocişle nargile içmek istioruz ama :) kısmett

vayyyy demek nargile inanmayacaksınız ama ben nargile içmedim şu yaşıma kadar içmeyide düşünmüyorum sigaradan nefret ettiğim için ön yargılıyım nargileyede:97::97:

selammmm ben oglen 3 te uyandimmmmm

bende öptüm senide yaramazida :86::87:
aksam gel ama kesin, esrayla tweetyde geli sohbet ederiz sekerimm
geldimmmmm
inşallah canım bakalım kocişle nargile içmek istioruz ama :) kısmett
icin icinnn
şuan uçaktayımm geliorum sen közü hazırlaaaa bende marpucuuu buzluğa koydum serin serin iyi gelir:))

:44:marpuc ne kineee:26:

3 mü ben senden daha erken uyanmışım 12ydi uyandığımda

unutmadan Hayırlı Ramazanlar hepimize Allah yardımcımız olsun bu sıcakta yemek değilde su içememek biraz kötü olucak ama olsun

12 iyiymiss ewet hepimize HAYIRLI RAMAZANLAR... dedigin gibi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...AMINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…