- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.321
var canim yalniz degilimannemler amcamlar halamlar dayimlar ve diger akrabalarimda burdalar, sali günleride arkilerle toplasip sohbet yapiyoruz yani TRde Gün diyorsunuz galiba:44:
bende teksin orada sanmıştım sevindim o zamanrahatsın sen tweety ailesini görmek için Türkiye'ye geliyor şanslısın tweety de ne geziyordur şimdi
evet canim rahatim o konuda ya
tweety acisini cikartiyordur valla
evet gezsin doya doya
orda net bulamadimi acaba bi girsede görüssek ösledik civcivi:82::82::82:
evet özledik yagezmekten zaman bulamamıştır internete girmeye
bulamamistir tabitwilighti izledin mi canim
hayır canım izlemedim benim arkadaşım çok severdi
izle derim osaman
eeeeeeeeee canim daha daha nassin
kız isteme törenine döndü dönüp dolaşıp ee daha daha derler yaa sende de oldu mu canım
ay napim canim baska konu bulamadim yok olmadi galibaaa canim beni istemeye 50 kisi geldiler o yüzden kim kimle konustu nasil oldu hic birsey bilemedim o kalabalikta :111::111::111::111::111::111::111::111::111:
50 mi o da güzelmiş 50 kişiye nasıl kahve yaptın
tabikide tenceredeama ben yapmadim sagolsun teyzem yapti ben dagittim, bir fincanda tuzlu kahvem vardi onu esime vermemi istediler ama verirmiyimmm
bende gittim kaynanama uzattim o da icmek zorunda kaldi tabi ama suratini görmen lazimdi nasil eksidi suratiiibiliyorum cok kötüyüm puahaha
ayy inanmıyorum
valla aynen anlattigim gibi canim
daha baslamadan kaynanamin öcünü almis oldum
oh canima deysin puhaha ay cok kötüyüm
ben cesaret edemezdim aranız nasıl şimdi
aramiz iyi degildi ama simdi cok iyi sayemde
kaynanam bana kendi evinde temizlik yaptirmayi pek severdide, kizi pc basinda bense elimde sürekli bir bezle gezerdim, tatilim tatile benzemezdi ve daha biiiir cok sey ama sonradan bi anlik sinirle birazcik bagirip cagirmisim tüm öfkemi haykirdim:18: simdiyse tam tersi ben temizlik yaptiriyorum dedigimi yapmadiginda hemen anneme tel aciyorum diye korkutuyorum kadincagizi o da yazik yapiyor mecburen
ama sen beni örnek alma sakinn
yazık kadıncağıza yaa yaşlı başlı haliyle korkutmuşsun
yok kiz gepegenc kadin
maasallah pekte bakimli, kuaföre gidip kas biyiklarini aldirir makyajini yapar, süslü püslü giyinir, denize gider, alisveris yapmayi sever...
iyide emrederdi ama o listeden kalkti artik
geline baksen ahahah ezdirme kendine ohh ne güzel boşver bırak biraz da o yapsın