- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.341
canım ben çıkıyorum uykum gelmeye başladı kaçırmayayım şimdi sonra bir daha gelmez Allah rahatlık versin canım iyi geceler görüşürüz yine Allah'a emanet ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben çıkıyorum uykum gelmeye başladı kaçırmayayım şimdi sonra bir daha gelmez Allah rahatlık versin canım iyi geceler görüşürüz yine Allah'a emanet ol
çok teşekkür ederim canım :116:
çok teşekkür ederim canım :116:
sohbete beklerim sizleri kahveler benden orta şekerli
şu mesajın yüzsüzlüğüyle kahveye geldim esracım fal bakcaksan?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaa :44::44::44::44:
bak demekki feryatlarını duymuşda kahveyi bahane etmiş gelmişim...
ahahah benim aklıma nereye uçup gitti tabi tabi gel orta şekerli bol köpüklü kahve bende sana
teşekkür ederim canım sağ olasın ellerine sağlık nasılsın? sende kkdaki gece kuşlarındansın sanırım ne zamandır görüyorum geceleri seni...
fal bakamam ama baştan söyleyeyim
hadi yaa tühhh görüyor musun bakıcak birilerini mi bulsak ne etsek...
iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
evet kk'nın gece kuşlarından biri de ben oluyorum sanırım
olur olur
bugün misafir gelmişti bize anlar bu işlerden şöyle bir baktırdım ama inanmam fala sadece eğlence olsun diye
iyidir be tatlım ne olsun sıcaklar bi yandangeceler uzun bir yandan uyku yok napalım eğleniyoruz işte yuvarlanıp gidiyoruz...
öyle tatlım ya maksat gırgır şamata olsun...
aynen öyle Allah iyilik versin her zaman. Bugünde ayrı bir sıcak var sanki
amin canım hep birlikte inşallah valla burası alanya tatlım dünü bugünü hep aynı:18: sıcak ki ne SICAK
orada en azından nem yok burası öylemi ben duş aldıkça terliyorum burda
OLUR MU KIS deniz nerde nem orda burası da çok nemli akşamları özellikle kaleden öyle bir gözüküyor ki nem şehrin üzerinde resmen kaplamış gündüz fark olmuyor ama gece resmen gözüküyor sen istanbuldasın sanırım eşimde geçen hafta istanbuldaydı burdakiler sıcak diyor gülesim geldi valla burası çok daha sıcak filan demişti hatta...
evet istanbuldayım canım ben Marmaris'e geldiğimde gayet iyiydi ama bilemiycem Alanyayı istanbul'un havası çok boğucu.