Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

anladim zaten canim :KK1::KK1:
yarin doktora tel acicam:18:

inşallah haberler iyidir.

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

hoşçakal canım Allah rahatlık versin sonuçları bildir bana yarın inşallah iyidir :KK16:

çok sevindim canım hadi hayırlısı dün söyleyecektin aslında ama bugün aldın sanırım sonuçlarını:KK34: ee nolucak şimdi tekrar ilaç desteği mi yoksa ilaçlara ara mı :emir_bebek:

dün aramayi unutmusum:KK1::KK1: bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar :KK76::KK76:

sen naptin :KK68:

dün aramayi unutmusum:KK1::KK1: bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar :KK76::KK76:

sen naptin :KK68:

aynı canım değişmedi hiç bir şey :KK1: leyla ile mecnunu izliyorum güzelmiş bu dizi yeni keşfettim :KK1: pek dizi izlemem ben bir tek öyle bir geçer zaman ki'yi takip ediyordum o da sezon finaline girdi :KK61: sen ne yaptın :KK64:

atv de canim, yeni basladi, persembeleri cikiyor ama bugün tekrari vardi, aslinda guzel dizi sevdim yani :KK51:

denk gelirsem bakarım:KK34: ama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece :KK1:

sen neler yapıyorsun evde :KK51:

denk gelirsem bakarım:KK34: ama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece :KK1:

sen neler yapıyorsun evde :KK51:

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton:KK24:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton:KK24:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1:öyle öyle anlaştığın arkadaşların yok mu canım yalnızsın oralarda zor zor :KK69:

X