- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.301
selammiyiyimmmi desem bilmiyorummm yaaa biraz önce uyandim ya cok uykum vardi saat 8de yattim 2 saat uyumusum artik sabahlarim ben yaaaa:84::84::84::84::84:
sen nasilsin canim
iyiyim canım çok şükür :)
evet sen bugün yine sabahlarsın artıkeşin çalışıyo sanırım
yok canim evde, sabah ise gidecek artik o ise gider bende yatmaya
sabahladığın için sordum gece çalışıyodur diye ama yanılmışım
anladim zaten canim
yarin doktora tel acicam:18:
canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:
selammmmmnaber
iyi canim senden nbr, sonucumu ögrendim cok iyimiss
çok sevindim canım hadi hayırlısı dün söyleyecektin aslında ama bugün aldın sanırım sonuçlarınıee nolucak şimdi tekrar ilaç desteği mi yoksa ilaçlara ara mı
dün aramayi unutmusumbugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar
sen naptin
aynı canım değişmedi hiç bir şeyleyla ile mecnunu izliyorum güzelmiş bu dizi yeni keşfettim pek dizi izlemem ben bir tek öyle bir geçer zaman ki'yi takip ediyordum o da sezon finaline girdi sen ne yaptın
bende kalbim seni sectiyi izledimbaska izlenecek bisey yokki
o hangi kanalda o kadar çok var ki artık isimlerini bile bilmiyorum
atv de canim, yeni basladi, persembeleri cikiyor ama bugün tekrari vardi, aslinda guzel dizi sevdim yani
denk gelirsem bakarımama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece
sen neler yapıyorsun evde
bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton
öyle öyle anlaştığın arkadaşların yok mu canım yalnızsın oralarda zor zor