Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

anladim zaten canim
yarin doktora tel acicam:18:

inşallah haberler iyidir.

canimmmm ben cikiyorum yine görüsürüz okii, yarin sonuclarim ciktiysa haber veririm sanada iyi veya kötü :18::18:
simdilik hoscakallll:79::79:

hoşçakal canım Allah rahatlık versin sonuçları bildir bana yarın inşallah iyidir

çok sevindim canım hadi hayırlısı dün söyleyecektin aslında ama bugün aldın sanırım sonuçlarını ee nolucak şimdi tekrar ilaç desteği mi yoksa ilaçlara ara mı

dün aramayi unutmusum bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar

sen naptin

dün aramayi unutmusum bugün aradim artik, ilaclara devam canim, eger hamile kalirsam hamileliktede devam etcem mecburen belki ondan sonra biraktirirlar

sen naptin

aynı canım değişmedi hiç bir şey leyla ile mecnunu izliyorum güzelmiş bu dizi yeni keşfettim pek dizi izlemem ben bir tek öyle bir geçer zaman ki'yi takip ediyordum o da sezon finaline girdi sen ne yaptın

atv de canim, yeni basladi, persembeleri cikiyor ama bugün tekrari vardi, aslinda guzel dizi sevdim yani

denk gelirsem bakarım ama pek sanmıyorum kitap okuyorum, test çözüyorum genelde yada canım isterse yemek yapıyorum gündüz akşam da bilgisayar başındayım geçip gidiyor zaman böylece

sen neler yapıyorsun evde

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton

bende kahvaltidan sonra temizlige basliyorum
ögle nette takiliyorum
aksam yemek hazirliyorum
sonra net
sonrada yataga yatip kitabimi okuyorum
arasirada disari cikip bi dolasiyorum öleee isteee
monoton

öyle öyle anlaştığın arkadaşların yok mu canım yalnızsın oralarda zor zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…