- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.361
bugünler neyse Rabbim Ramazanda yardım etsin valla ozaman ne yaparız diye düşünüyorum hemen hemen bi 10 gün kaldı valla
amin tatlım inşallah esracım canım ben biraz forumda yım sonrada yatarım zaten . aslında öle her sohbet her geyik topiğine yazmam ama sen ilk açtığın gün yazmıştım bugünde görünce şöyle bir uğrayım merhaba deyim demiştim...ara sıra uğramaya çalışırım canım kaynatırken kızlarla haber ver birlikte kaynayalım iyi geceler tatlım sana
ozaman gece kusu olmaya devam
tweetyde yok kaldik tek basimiza
evet :) tweety gezmeye geldi Türkiye'ye geziyodur şimdi sen gelmeyi düşünmüyomusun canım hatta daha da ileri gideyim taşınmayı
selammmmmmmmmmmmmmmm kizllarrr yetttimmmmmmmmmmmmmm
tweetyyyyyy hosgeldin canim nasilsin nerdesin TRdemisin halaaa
hosgeldin canimmmmm
nasilsinnn anlattt nerelerdesinn
selammm canimm yok dondummm daha yeni geldikkkhosbuldukkkk nasilsinizzzzzzzzzzzzz
anammm ne cabuk döndünüz kiiiz
ben iyyimmm dolaniyom ölee kk da
TR nasildi canim neler yaptin kiz anlatsanaaa
ben gideli kkda degisiklikler olmus galiba :) yabancilik cekiom hee:44: TR fena degildi ama evi ozledik valla saten ole tatile felan gitmedik koye gittik biseyde anlamadik ya neysee siz nasilsiniz ne war ne yok bebek felan yokmuuu:44:
o da güzel canim
bebik yok canim nerde bizde o sans
sende durumlar ne_?
bende de simdilik bisiy yok canim ilaclarimida cok ihmal ettim baska ilaclari kullanmam lazimdi yan etki yapar die kac zamandir icmiyorumm yarin tekrar devam edicem insALLAHsaten herkes bebek yap bebek yap die die iyice bozuldu psikolojim:44:
selam kızlar...............
selammmmmm
oh valla yine toplaniyozmu ne
nasilsin canim
iyiyim canım...sen nasılsın............
bende iyyim canim, cay demledim cay iccem
banada doldur bir bardak.............