Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

amin tatlım inşallah esracım canım ben biraz forumda yım sonrada yatarım zaten . aslında öle her sohbet her geyik topiğine yazmam ama sen ilk açtığın gün yazmıştım bugünde görünce şöyle bir uğrayım merhaba deyim demiştim... ara sıra uğramaya çalışırım canım kaynatırken kızlarla haber verbirlikte kaynayalım iyi geceler tatlım sana

teşekkür ederim canım haber veririm tabi ki her zaman beklerim gel kaynatalım iyi geceler Allah rahatlık versin

anammm ne cabuk döndünüz kiiiz
ben iyyimmm dolaniyom ölee kk da
TR nasildi canim neler yaptin kiz anlatsanaaa

ben gideli kkda degisiklikler olmus galiba :) yabancilik cekiom hee:44: TR fena degildi ama evi ozledik valla saten ole tatile felan gitmedik koye gittik biseyde anlamadik ya neysee siz nasilsiniz ne war ne yok bebek felan yokmuuu:44:

ben gideli kkda degisiklikler olmus galiba :) yabancilik cekiom hee:44: TR fena degildi ama evi ozledik valla saten ole tatile felan gitmedik koye gittik biseyde anlamadik ya neysee siz nasilsiniz ne war ne yok bebek felan yokmuuu:44:

o da güzel canim
bebik yok canim nerde bizde o sans
sende durumlar ne_?

Son düzenleme:
o da güzel canim
bebik yok canim nerde bizde o sans
sende durumlar ne_?

bende de simdilik bisiy yok canim ilaclarimida cok ihmal ettim baska ilaclari kullanmam lazimdi yan etki yapar die kac zamandir icmiyorumm yarin tekrar devam edicem insALLAH saten herkes bebek yap bebek yap die die iyice bozuldu psikolojim:44:

bende de simdilik bisiy yok canim ilaclarimida cok ihmal ettim baska ilaclari kullanmam lazimdi yan etki yapar die kac zamandir icmiyorumm yarin tekrar devam edicem insALLAH saten herkes bebek yap bebek yap die die iyice bozuldu psikolojim:44:

millet karismasa olmaz zaten
ilaclarinida aksatma canim ya, bu arada benim troid sonuclarida iyi cikti sölemismiydim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…