- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.161
hmmm bana sordugunu hatirlayamadim canim belki ben yoktum o gün
ya simdi biz 6 ay ciktik ama ailelerimizin haberi vardi bundan sonra istemeye geldiler ve sözlendik 1 sene sonrada dügünümüz oldu
yani 6 ay flört, sonra söz 1 sene sonrada dügün böle iste
evet sen yoktun o gün doğru hatırlamışım
evlilik teklifi nasıl oldu senin ?kızlara da bunu sormuştum bazen ilginç şeyler çıkabiliyo ortaya
haaa, ya biz simdi TRde benim kuzenin dügününde tanismistik
sonra almanyaya dönünce msnde telde filan konusmaya basladik sonra bulusmalar falan filan derken, bi cafede oturuyorduk orda teklif etmistiii arkadaslarda vardi esim birde muzik ayarlamis muzik esliginde cebinden cikardigi tek tas yüzükle benimle evlenirmisin demisti, nede utanmistim amaaaaiste böyle tuhaf bisi olmustu canim
vuvvv güzelmiş seninkide
Allah mutluluğunuz ömür boyu daim etsin canım gün geçtikçe sevginiz, saygınız, güveniniz kat kat artsın Aminnnnnn
haaa, ya biz simdi TRde benim kuzenin dügününde tanismistik
sonra almanyaya dönünce msnde telde filan konusmaya basladik sonra bulusmalar falan filan derken, bi cafede oturuyorduk orda teklif etmistiii arkadaslarda vardi esim birde muzik ayarlamis muzik esliginde cebinden cikardigi tek tas yüzükle benimle evlenirmisin demisti, nede utanmistim amaaaaiste böyle tuhaf bisi olmustu canim
Aminn cok saol canim güzel dileklerin icin
Rabbim sanada hayirlisiyla bir es nasip etsin
Allah bize de nasp etsn o günleri... ne güzell
Allah bize de nasp etsn o günleri... ne güzell
Aminnn canım Aminnnnnn hayırlıysa olsun
Aminnn inşallah
Insallah canim, nisanli falanmisin_?
evet canim hayirlisini versin Rabbim
değilim maaleseff..okuyorum halen..görüştüğüm biri var fakat sevgili yolunda ilerliyoruz...
değilim maaleseff..okuyorum halen..görüştüğüm biri var fakat sevgili yolunda ilerliyoruz...
anladim canim hayirlisi olsun bakalimyasin kac_?
eessrraa_esra canm senin ne oldu eski sevgilin ne durumdasn..?
iyiym canım ben eski de kaldı benim için ilkti zaten sanırım son oldusen de durumlar nasıl topiğinize katılamadım uzun zamandır haberim yok pek
selam gençler nasılsınız
benim de eskide kaldı canm tozlu raflarda...
unuttm sayılır.... topikte pek kimse kalmadı herkes ya barıştı yada unuttu...
selam gençler nasılsınız
sevindim senin adına da kızların adına da
selamm kızlarr nasılsınızzz