Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

KIZLAR HANGI SARKIYI DINLIYORSUNUZ SIMDIII???
ben titanic filminin muzigini dinliyorum pek bi duygulandimmm

ben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii

peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrr biz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz

ben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii

peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrr biz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz
ewet canim bencede cok guzel 2.cisini izledimmm igrencti 1.superrrr

benim yarın erken kalkmak gerekiyo kızlar uyusam iyi olacak yarın tekrar görüşmek üzere kısmetse :) ben çıkıyorum öpüyorum sizi Allah'a emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin

ikincisinde Jack geri dönüyormuş dimi öyle saçma bir şeyler duymuştum da izlememiştim ben de :)

aynenn ve her izleyişte aynı duygu yoğunluğunu yaşatıyor insana..

yok ya bende oyle sandim o yuzden izledimmm o ikincisi degilmisss leonardo di caprionun filmlerinden alinti yapip oyle olusturmuslar o klip gibi biseymis 2.cide jack felan yok titanicten bidene daha yapmislar ha bire diyorlar bu batmaz 1.cisi gibi felan oda bati verdi

hadi yaa bunu bilmiyordumm.. hahaha batmaz denilen gemilerin kaderi demekki bu

tweetycimm nerelere daldınn kimbilirrr :) ben de çıkıyorum artık canımcım.. öpüyorum seni çok yarın görüşmek dileğiyle iyi gecelerr :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…