- 13 Mart 2009
- 151
- 2
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
KIZLAR HANGI SARKIYI DINLIYORSUNUZ SIMDIII???
ben titanic filminin muzigini dinliyorum pek bi duygulandimmm
kızlarrrrrr bu anneanne kaçarrrrrr......her ne kadar kendini genç hissetse de bu kadar yeter.....:84:
hepinize iyi geceler dilerken sohbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.....tekrar görüşünceye değin hoşçakalın... sevgiyle kalın.....
ewet canim bencede cok guzel 2.cisini izledimmm igrencti 1.superrrrben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii
peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrrbiz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz
ben dinlemiyorum şu an hiçbişi .. titanic ne güzel filmdi dimii
peki o zaman süper anneanne sana da iyi gecelerrrbiz de çok teşekkür ederiz güzel sohbetiniz içinn yine beklerizzz
ewet canim bencede cok guzel 2.cisini izledimmm igrencti 1.superrrr
evet çok güzeldi kaç defa izlemişimdir kimbilir
benim yarın erken kalkmak gerekiyo kızlaruyusam iyi olacak yarın tekrar görüşmek üzere kısmetse :) ben çıkıyorum öpüyorum sizi Allah'a emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
benim yarın erken kalkmak gerekiyo kızlaruyusam iyi olacak yarın tekrar görüşmek üzere kısmetse :) ben çıkıyorum öpüyorum sizi Allah'a emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
ikincisinde Jack geri dönüyormuş dimi öyle saçma bir şeyler duymuştum da izlememiştim ben de :)
aynenn ve her izleyişte aynı duygu yoğunluğunu yaşatıyor insana..
yok ya bende oyle sandim o yuzden izledimmm o ikincisi degilmisss leonardo di caprionun filmlerinden alinti yapip oyle olusturmuslar o klip gibi biseymis 2.cide jack felan yok titanicten bidene daha yapmislar ha bire diyorlar bu batmaz 1.cisi gibi felan oda bati verdi
hadi yaa bunu bilmiyordumm.. hahaha batmaz denilen gemilerin kaderi demekki bu
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heeeyyyy
selaaaammm
selammmmm
esracimmmmm iyiyimmmmm sen nasilsin gorusmeyeliiii bende bi kac kez yere takilip dusmuslugum var onlari yaziodummmm
Allah iyilik versin :) bende iyiyim saol
ayyy okudum okudum
bi suru isim var ben burda sallaniyorummmmmmmm