Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hımm anladım ilaç bittikten sonra peki?

ilaci devamli kullancam canim gebe kalana kadar belki gebeliktede kullancam saten dusuk tehlikeside fazla oluyor galiba bu hormon yukselince off of ne dertli basim varmissimdiye kadar hic duymadim bu hormonu ogrendikten snra kkdan netten arastirdim ogrendim herseyimi

beterin beteri vardır canım öyle deme benim bir tane akrabam var 40 yaşını geçti hala olmadı çocukları kaç defa tüp bebek yaptılar çok fazla bilmiyorum sorunun ne olduğunu ama hiç olmıycakmış sanırım annem öyle demişti senin en azından olma şansı var bu yönden düşün bide hem daha çok gençsin olur merak etme.
Neden oluyormuş peki bu hormonun yükselmesi belirli bir sebebi var mı ?

benimde akrabam var cocugu olmadigi icin bosadi esi sükür benim esim olmasa evlatlik aliriz diyor benden vazgecmez ama insan uzuluyor yinede hormon stresten ve bi suru seyi var bende fazla calisiyor yani genelde bu hormon yeni dogum yapmis kadinlarda yuksek olurmus ne bilimmm ALLAHTAN UMIT KESILMEZ

öyle canım tabii mevlam neylerse güzel eyler vardır bunda da bir hayır.

canımmmmm ben çıkıyorum bugün erken kalktım uykum geldi yarın görüşürüz Allah rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar Allah'a emanet ol

AMIN cumlemize insALLAH...walla napimmm saten dun gec uyudummm sabah 6 gibiydi uyumadan once tozlari aldim yerleri sildim uyudum kalktim evi supurdummm sonra kaynanamlar geldi yemek yedik sen naptinnn bahimmmm

ben senin kadar iş yapmadım bitek akşam yemeği için balık attım fırına ayy balıkları bir türlü elleyemedim zaten annem yıkadı :18::18: nedense canlanıp üstüme atlıycaklarmış gibi geliyo bana

böööööööööööööögsen bayagi yardim edion annene ben anamin evinde dogru duzgun is yapmazdim bi toz almaya usenirdimama tabi ben okuldan sonra calismaya basladimm ondan olabilirrr

böööööööööööööögsen bayagi yardim edion annene ben anamin evinde dogru duzgun is yapmazdim bi toz almaya usenirdimama tabi ben okuldan sonra calismaya basladimm ondan olabilirrr

yardım etme sadece yemek konusunda diğer işleri kendisi yapıyor zaten benim yaptığımı da beğenmez arkasından tekrar yapar onun için bende pek yapmıyorum yemek yapınca da başımda durur şu yanlış oldu bunun tuzu eksik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…