- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.001
sen yeterki istede sami cikti ay o sac neeeeeeee oyleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yeterki istede sami cikti ay o sac neeeeeeee oyleee
regl oldum gene bebek yok
şimdi mi oldun? ahh canım yaa üzülme ama hayırlısıyla olur inşallah
ewet saten umudumda yoktu ama uzuldummmhayirlisi canim insALLAH...
olucak olucak inşallah üzülme, stres yapma yaparsan kötü olursun.
ah ah davulun sesi uzaktan hos geliyor canimmevlenmeden once hicc aklima gelmezdii boyle sorunlar cikacagi ama nasip kismet ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN...AMINN stres istesende istemesende oluyor canimm
iyi geceler kızlar.... sohbetiniz bol olsun.
iyi gecelrrriyi geceler kızlar.... sohbetiniz bol olsun.
olur tabii ama onu en aza indirmekte senin elinde
iyi geceler olsunn inşallah
tweetye bakın neler diyo siz büyük olarak rahatlatın onu birazcık olur mu :) stres yapıp üzülüyo kızdrıyo bizi de :97::97:
iyi gecelrrr
hayirlisi esraaa siz akliniza gelirsem dua edin bol bol
ederiz canım neden etmeyelim şu hüzünlü havayı dağıtalım hemen öncelikle
ewett bu kadar huzun yeter
bu show tvde 12 den sonra sacma sapan reklamlar cikariyor tobeee
aptal onlar yaa bende dün denk geldim arkam dönük olduğu için anlamadım ilk saçma sapan şeyler söyleyince bi döndüm yuhh yani dedim Allah'tan korkmuyolar ki :26::26:
evet bi o kanalda var boyle bide star tvde su falcilar bilmem ne cikiyorr hepsi gicikkk
falcılara denk gelmedim ne günler görücez daha yaa kıyamet alamet işaretleri bunlar
atvde ayni seyleri 10 kere tekrarlior onada gicik oluoruuumbu arada edecegin dualar icin simdiiden ALLAH RAZI OLSUN...
hepimizden canım inşallah kabul olurda
doktora gittin mi sen hiç yoksa kendin mi olmadığını düşünüyosun üzmek istemem ama seni özel değilse merak ettim
yok canim ozel degilsaten onun icin kaydolmustum kk ya gittim doktora hormon bozuklugu var yani prolaktin die bi hormon var o yuksek cikti onun yuksek olmasida
gebelige engel ilac kullaniorum iste