Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....

vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)

sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus

ewettttt

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm

hadi hadi dokullll naptiniz

pektee mütevaziiiiii:86::86::86::86:

hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm

dimi ama gel gör ki anneme sorsan hiç bir şey yapmadım

bakma sen annene anneler öyle doyumsuz oluyor bu konuda

yapma zaten, zamanı geldiğinde nasılsa çoook yaparsın. Anne evinde rahat et bari !!!

haklısın ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın

evet anneler öyledir

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın

evet anneler öyledir

valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın

bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?

bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk

kizma beeeeeeeeeee
haklısın ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...
bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?
bence fazlaaa 35 yada 40

kizma beeeeeeeeeee

bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...

bence fazlaaa 35 yada 40

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh

bence de en az 40

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

kizma beeeeeeeeeee

bence fazlaaa 35 yada 40

evet geliyo cidden bu söz çok doğru

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh

bence de en az 40

kısmet işte hayırsızsa evlenmiyim hayırlıysa evleneyim diyelim teşekkür ederim canım benim karşıma iyi biri çıkar belki aminnn diyelim o zaman

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

evet geliyo cidden bu söz çok doğru

doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri

evet evet yaz bizleri bırakma merak da buralarda. merak ederiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…