Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii :KK16:

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh :KK16:

bence de en az 40
sagollll canimmm:KK71:
bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

evet geliyo cidden bu söz çok doğru :KK34:
tecrubeyle sabittir canimmm :KK74:
olur elbettt.....şimdi o çok cesur kızımdan 4 yaşında bir kız toruncuğum var.....yolun yarısın geçtim yani anlıyacağınız....:nazar::KK64:
yani 50:KK1:MASALLAH TORUNUNUZA:nazar:SIZE VE AILENIZE ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP ETSIN...AMINN

inşallah canım Allah hayırlı kısmetler nasip etsin :KK34:
AMINNNNNNNN

Son düzenleyen: Moderatör:
aminnnnn canlarrr......benim kızım 6.5 yıl çıktı.... o bir hafta sonra aşık oldum dediğiyle. ve o yıllarda üni. 2 sınıfta idi...insan isterse kariyerde yapar çocukta.....:KK19:

o kisiylemi evlendi pekiii:26:

elbette o kişiyle.....sevmek bir çok şeyi göze almaktır.....biz yeri geldi anne kız olduk, yeri geldi çok iyi arkadaş olduk, dost olduk...O anlattı ben dinledim, yeri gelşdi ağladık, yeri geldi güldük ve 6,5 yılın sonunda AŞK kazandı....:KK19:

elbette o kişiyle.....sevmek bir çok şeyi göze almaktır.....biz yeri geldi anne kız olduk, yeri geldi çok iyi arkadaş olduk, dost olduk...O anlattı ben dinledim, yeri gelşdi ağladık, yeri geldi güldük ve 6,5 yılın sonunda AŞK kazandı....:KK19:

ALLAH MUTLULUKLARINI BOZMASIN INSALLAH...AMINNNN

:nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar benim icinde dua edin saglikli hayirli bi bebegim olsunnnn(AMINNNN):KK59::KK59::KK59::KK59:

ALLAH MUTLULUKLARINI BOZMASIN INSALLAH...AMINNNN

:nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar benim icinde dua edin saglikli hayirli bi bebegim olsunnnn(AMINNNN):KK59::KK59::KK59::KK59:

:KK5::KK5::KK5: aminn canım inşallah kandilde dua ettim hem ebruya hem sana hemde tüm bebek isteyenlere inşallah kabul olur en kısa zamanda hamile kalıp alırsın bebişini kucağına hayırlısıyla :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Allah bozmasın mutluluklarını inşallah :KK71:

rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah....:KK49:

:KK5::KK5::KK5: Aminn canım inşallah kandilde dua ettim hem ebruya hem sana hemde tüm bebek isteyenlere inşallah kabul olur en kısa zamanda hamile kalıp alırsın bebişini kucağına hayırlısıyla :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

aminnn canımm inşallah sağlıklı hayırlı nur topu gibi bir bebişin olur tez zamanda :emir_bebek: :KK49:

amınnn...ınsallah canlarımmmm cok sagolun aklınıza gelırsem duanızı eksık etmeyınnn:KK71::KK71::KK71:

KIZLAR HANGI SARKIYI DINLIYORSUNUZ SIMDIII???
ben titanic filminin muzigini dinliyorum pek bi duygulandimmm :KK43:

eksik etmeyiz tabiii sonra o mutlu haberi bize verdiğinde kutlama yapıcaz burda hep beraberr :)

Aminnnn gençlerimiz ve kendini genç hissedenlerii :KK34:

kızlarrrrrr bu anneanne kaçarrrrrr......her ne kadar kendini genç hissetse de bu kadar yeter.....:84:

hepinize iyi geceler dilerken sohbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.....tekrar görüşünceye değin hoşçakalın... sevgiyle kalın.....En Büyük KK

KIZLAR HANGI SARKIYI DINLIYORSUNUZ SIMDIII???
ben titanic filminin muzigini dinliyorum pek bi duygulandimmm :KK43:

candan erçetin sensizlik bende pek bi duygulandımm :KK5::KK5:

kızlarrrrrr bu anneanne kaçarrrrrr......her ne kadar kendini genç hissetse de bu kadar yeter.....:84:

hepinize iyi geceler dilerken sohbetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.....tekrar görüşünceye değin hoşçakalın... sevgiyle kalın.....En Büyük KK

biz teşekkür ederiz hoşçakalın kendinize iyi bakın Allah rahatlık versin :KK16:

Son düzenleme:

hoscakalinn kendinize iyi bakin biz tesekkur ederiz bize katildiginiz icin ALLAHA EMANET OLUN...HAYIRLI GECELERRR:nazar:

X