Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

şimdide unutulmaz başladı bu diziyi hiç sevmiyorum ama annem işte dinlemiyo ki beni :84::84::84::84:

izledimdee ne sacma bitti dugunleri oldu sonunda 12 yil sonra diolar 7 tane cocuklari olmus bole piknikteler bebeler dizilmis...foto cekeceekler sonra yagmur buyumus sevgilisini getirmiss edayada baksan hic bi degisiklik yok insan bi sacina bi kac beyaz yapar 7 cocuk dogurmus 12 sene gecmis ayni eski tas eski hamam ne hikmetse annene soyle izlemesine gerek yok yazdim sonunu

ayy hiç sorma izledi zaten sonunu ilk başlarını izleyememiş onu izliyo şimdi

evde sadece annenle senmi varsin kardeslerin yokmu:44: merak ettim kusura bakma

yok canım ne kusuru sorabilirsin istediğini bende mümkün olabildiğince cevaplamaya çalışırım:)) bi tanecik abim var iki kardeşiz yani anlıycağın abim üniversiteye gidiyo şuanda yaz okulunda olduğu için evde 3 kişiyiz annem, ben ve babam

hoşgeldinnnn çilekk naber?

hoşbuldum esracımm iyiyimm sen nasılsınn?

bu arada az önce forum takipte gördüm ben et yemem yazmışsın vejeteryan mısın yoksa sadece kırmızı et mi yemiyorsun?

ben vejeteryanım da ondan merak ettim

hmmm...anladim canimbende meraklandimdi hep annenden bahsedince baska kimse yukmu didim acaba ne guzel annen baban yaninda ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN BUTUN AILENE...(AMIN)

beyaz et yemeye çalışıyorum desek daha iyi olur tavuk falan yiyorum zor olsada ama kırmızı et hiç yemiyorum.

annenlere söyle alsınlar buzluğa falan atsınlar bari şimdiden :))) gerçi buzlukta erik olur mu bilemiyorum ama :) bu arada sen nerdeydin almanya mı hollanda mı attım biraz

aklima gelmedi degil ama hic duymadigimdan ses etmedimoralarda bi yerlerdeyimmm ayy disardan cok urkutucu ruzgar sesi geliyorrrr korktumm:18:

hmmm...anladim canimbende meraklandimdi hep annenden bahsedince baska kimse yukmu didim acaba ne guzel annen baban yaninda ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN BUTUN AILENE...(AMIN)

Aminnnn canım çok saol Allah seninkilere de uzun, sağlıklı, huzurlu ömür versin inşallah aminn. senin var mı kardeşin? özel olmazsa tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…