- Konu Sahibi eessrraa_esra
Aminnnn canım çok saol Allah seninkilere de uzun, sağlıklı, huzurlu ömür versin inşallah aminn. senin var mı kardeşin? özel olmazsa tabii :)
AMINNN...olmazmi canim denizde kum bende kardes 3 tane kardesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım çok saol Allah seninkilere de uzun, sağlıklı, huzurlu ömür versin inşallah aminn. senin var mı kardeşin? özel olmazsa tabii :)
AMINNN...olmazmi canim denizde kum bende kardes 3 tane kardesim var
beyaz et yemeye çalışıyorum desek daha iyi olur tavuk falan yiyorum zor olsada ama kırmızı et hiç yemiyorum.
aklima gelmedi degil ama hic duymadigimdan ses etmedimoralarda bi yerlerdeyimmm ayy disardan cok urkutucu ruzgar sesi geliyorrrr korktumm:18:
ohh ohh ne güzel ben teyze olamıycam mesela, sadece hala olucam
anladım canım ben de önce kırmızı eti bıraktım tavuk yemeye zorluyordum kendimi bir süre sonra onu da yiyemez oldum.. şimdi içinde tavuk bulyon falan olan yemekleri bile yemiyorum
neyse o zaman inşallah geldiğinde hala bitmemiş olur diyelim o zaman
korkmaa müzik falan aç duymamaya çalış :)
anladım canım ben de önce kırmızı eti bıraktım tavuk yemeye zorluyordum kendimi bir süre sonra onu da yiyemez oldum.. şimdi içinde tavuk bulyon falan olan yemekleri bile yemiyorum
neyse o zaman inşallah geldiğinde hala bitmemiş olur diyelim o zaman
korkmaa müzik falan aç duymamaya çalış :)
ben hepsinden oluverin gariiiii senden amcada olur yaw azcik genetiginle oynayi verince
bende yakında yiyemiycem gidişat onu gösteriyo :18:
o nasıl olucaksa
bende kirmizi eti cok yiyemiyorummm tavuguda yiyemem fazla ben zaten fazla yemek yemiyorumkiINSALLAH BITMEZ...tv saten acik izlemiom ama korku acisindan iyi geliyorrr
bende kirmizi eti cok yiyemiyorummm tavuguda yiyemem fazla ben zaten fazla yemek yemiyorumkiINSALLAH BITMEZ...tv saten acik izlemiom ama korku acisindan iyi geliyorrr
simcik agbinin bebeleri olunca bigun hala oluverin bigunde biyik takar amca oluverinnn
fazla yemek yemiyor musun ne güzell inceciksindir o zaman ben mesela az önce bir diyet grubuna katıldım forumda.. yarın başlıyoruz :) çok kilom yok da biraz daha ince olayım istiyorum
güzel fikir
bende aynı şekilde :44:
şu tvnin bizden çektiği nedir hep açık ama izleyen yok
fazla yemek yemiyor musun ne güzell inceciksindir o zaman ben mesela az önce bir diyet grubuna katıldım forumda.. yarın başlıyoruz :) çok kilom yok da biraz daha ince olayım istiyorum
sen de katıl bebişimm
ben nasil kilo alacagimi sasirdim sende incelmeyemi calisiyorsun:26::26:
ben nasil kilo alacagimi sasirdim sende incelmeyemi calisiyorsun:26::26:
kilo almaktan kolay ne var ayol bol bol abur cubur, şekerli yiyecek ve içecekler sonraa gelsin kilolarr bu kadar basittt
kk da sorun mu var çok ağır cevap yazabiliyorum yada sorun benim bilgisayarda:44::44:
ben bitanesine katıldım zaten bir ay öncesinde devam ediyoruz bakalım sonuç ne olucak :26:
ee herkes senin gibi mi biz tam tersiyiz
yiyorumm ama nerde bunye meselesi benceekilo almaktan kolay ne var ayol bol bol abur cubur, şekerli yiyecek ve içecekler sonraa gelsin kilolarr bu kadar basittt
kk da sorun mu var çok ağır cevap yazabiliyorum yada sorun benim bilgisayarda:44::44:
az önce takıntı oldu bende de ama şu an iyi
yiyorumm ama nerde bunye meselesi bencee
bencede herhalde sitede cok kisi var ondan
evet daha iyi sanırım.
bu saatte mi :44::44: