Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

beyaz et yemeye çalışıyorum desek daha iyi olur :KK1: tavuk falan yiyorum zor olsada ama kırmızı et hiç yemiyorum.

anladım canım ben de önce kırmızı eti bıraktım tavuk yemeye zorluyordum kendimi bir süre sonra onu da yiyemez oldum.. şimdi içinde tavuk bulyon falan olan yemekleri bile yemiyorum :KK50:

aklima gelmedi degil ama hic duymadigimdan ses etmedim:KK1:oralarda bi yerlerdeyimmm:KK53: ayy disardan cok urkutucu ruzgar sesi geliyorrrr:KK14::KK14::KK14::KK14: korktumm:KK53::18:

neyse o zaman inşallah geldiğinde hala bitmemiş olur diyelim o zaman :KK61:
korkmaa müzik falan aç duymamaya çalış :)

anladım canım ben de önce kırmızı eti bıraktım tavuk yemeye zorluyordum kendimi bir süre sonra onu da yiyemez oldum.. şimdi içinde tavuk bulyon falan olan yemekleri bile yemiyorum :KK50:

bende kirmizi eti cok yiyemiyorummm tavuguda yiyemem fazla ben zaten fazla yemek yemiyorumki:KK60::KK60::KK60:INSALLAH BITMEZ...tv saten acik izlemiom ama korku acisindan iyi geliyorrr:KK76::KK76:

bende yakında yiyemiycem gidişat onu gösteriyo :18:

ben hepsinden oluverin gariiiii :KK1:senden amcada olur yaw azcik genetiginle oynayi verince:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60: o nasıl olucaksa :KK60::KK60:

bende kirmizi eti cok yiyemiyorummm tavuguda yiyemem fazla ben zaten fazla yemek yemiyorumki:KK60::KK60::KK60:INSALLAH BITMEZ...tv saten acik izlemiom ama korku acisindan iyi geliyorrr:KK76::KK76:

fazla yemek yemiyor musun ne güzell inceciksindir o zaman :KK66: ben mesela az önce bir diyet grubuna katıldım forumda.. yarın başlıyoruz :) çok kilom yok da biraz daha ince olayım istiyorum

ben bitanesine katıldım zaten bir ay öncesinde devam ediyoruz bakalım sonuç ne olucak :26:

ee herkes senin gibi mi biz tam tersiyiz:KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1:
kilo almaktan kolay ne var ayol :KK1: bol bol abur cubur, şekerli yiyecek ve içecekler sonraa gelsin kilolarr bu kadar basittt :KK56:
yiyorumm ama nerde bunye meselesi bencee:KK3:
kk da sorun mu var çok ağır cevap yazabiliyorum yada sorun benim bilgisayarda:44::44:

bencede herhalde sitede cok kisi var ondan:KK52:

X