-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
selammmm iyiyizzz sen nasilsinnnn KANDILIN MUBAREK OLSUN...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN...IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...SANA VE AILENE SAGLIKLI HUZURLU OMURLER NASIP ETSIN(AMIN)selam kızlar nasılsınız bakayım..
evet öyle oluyormuş bir kaç kişiden daha duydum bunu. Ne tuhaf ama yaa kaç sene yaşadığın evde misafir olarak hissetmen kendini gerçi ben evli olmadığım için idrak edemeyebilirim bunu
selammmm iyiyizzz sen nasilsinnnn KANDILIN MUBAREK OLSUN...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN...IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...SANA VE AILENE SAGLIKLI HUZURLU OMURLER NASIP ETSIN(AMIN)
banada tuhaf gelirdi ama gercekten oyle ordan uzaklasinca yabancilasiyorsun canim...
selammmm iyiyizzz sen nasilsinnnn KANDILIN MUBAREK OLSUN...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN...IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...SANA VE AILENE SAGLIKLI HUZURLU OMURLER NASIP ETSIN(AMIN)
iyiyim canım sağol.....
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.......
iyi dileklerin için teşekkürler....
allahım senide kötü insanlarla karşılaştırmasın.......
hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.............
iyigeceler kızlar,kendinize iyi bakın. .esracım seninde kandilin mübarek olsun..... ....
seninde kandilin mübarek olsun ikiz ablacım Allah dualarını kabul günahlarını affeylesin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.
sağol canım benim seninde....
Hayırlı kaderler,hayırlı evlatlar nasip etsin..............
Yolun,önün hep açık olsun.............
iyi geceler ikiz abla ALLAH RAHATLIK VERSIN...AMINNN
ESRA SENDE EVLENME CANIM EVDE KALABILDIGIN KADAR KALMAYA BAK
ahahhaha kaldım zatenboşverrrrrrrr bekarlık sultanlıktır
aynen canimmmmm
canımmm bende çıkıyorum uykum geldigörüşürüz yine nasipse iyi geceler tatlı rüyalar öptüm Allah'a emanet ol
yanliz kaliorum deseneiyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN...sende ALLAHA EMANET OL...
senin uykun yok sanırım canımm sende çık bence git kocişinin yanına bir güzel uyu
kocis calisiyor benide uyku tutmadi bide cok uykum gelmeden uyuyamiyorummm korkuyorumda azicik:18:
hımm anladım canım evet tek olunca ben uyuyamıyorum korkuyorum sen uykun gelene kadar bakın o zaman pek geleceğe de benzemiyo yalnız
selammmmmmmm ayyy ev cok sicak oldummm ya bunaldim resmennnnn bayilacam sicaktannnn:84::84::84::84::84:
selammmmmburalar gayet iyi hatta serin canımm
walla sicak yawwww