- 13 Mart 2009
- 151
- 2
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
yiyorumm ama nerde bunye meselesi bencee
bencede herhalde sitede cok kisi var ondan
olabilirr:26:
benim karnim acikti giidip biseyler yiyeyim dondugumde burda olursaniz gorusuruk yoksam kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN...
evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk
evet bazıları yiyip yiyip kilo almıyor.. ama inan senin durumun daha iyi hiç dert etme kilo alamıyorum falan diye bebişin olacağı zaman zaten alıcaksın nasılsa e doğumdan sonra da kilo vermek zor oluyormuş anlatılanlara göre tamam iştee hiçbir sorun yokk
evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektimkızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun
o ayri ben simcik kilo almak istiyorum...dogum kilolarini dogum yaptiktan sonra dusunurukkk
evet bende tam uyumaya gidiyorum diycektimkızlar sohbetinize doyum olmaz ama benim fena halde uykum geldi bilgisayarı yastık niyetine kucaklayıp uyuycam nerdeyse haydi öptüm sizi Allah rahatlık versin iyi geceler Allah'a emanet olun
timim o zaman yemeye devam et hadi bak hazır acıkmışsın bol kalorili ne bulursan indir mideye
kurt gibi aciktimmm yawww haydin gorusuruzzzz cileeeeeek
kızlar bende yeyip yeyip kilo alamayanlardanım
42 kiloyum evlenınce şişmanlarsın dedıler ama ben hala aynıyım:44:
kızlar bende yeyip yeyip kilo alamayanlardanım
42 kiloyum evlenınce şişmanlarsın dedıler ama ben hala aynıyım:44:
sende pek zayifmisinnn boyun kac yasin kac:26:
selam kizlarrrrrrrrrrrr nidesiniz herkes bi yere gitmisssss
seeeellllllaaaaaaaammmmmmmmmmmm
42 mibiraz verebilirim sana
ben burdayımmmmmmmm selammm
selammm ebrucum nerelerdesin sen
sende pek zayifmisinnn boyun kac yasin kac:26:
selam kizlarrrrrrrrrrrr nidesiniz herkes bi yere gitmisssss
oyyyyyyyyyyy selamm bacilarim yaaa bende sabahtan beri ayaktayimmmm hergun disarda bi is cikiyor git gel eve zmn ayiramadimmm gocuyor ev tozdannn
yaa canlarim bi kac gündür evde is yapiyorum, birazda degisiklik :26:
bugünde misafirlikteydik yeni geldik, anca girebildim :97:
siz naptiniz nasilsinizzzz
oyyyyyyyyyyy selamm bacilarim yaaa bende sabahtan beri ayaktayimmmm hergun disarda bi is cikiyor git gel eve zmn ayiramadimmm gocuyor ev tozdannn
iyiyiz ebrucum aynı işte sen nasılsın? yorma kendini yavaş yavaş yaparsın işleri yardıma gelelim mi