- Konu Sahibi eessrraa_esra
bugun bu ayakkabiyi aldim sizce nasil gercekleri soyleyinnn cok begeniyordumm bugun aldimmmm
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aç camları tweety ama sonra sinekler, böcekler girmesin içeri
bugun bu ayakkabiyi aldim sizce nasil gercekleri soyleyinnn cok begeniyordumm bugun aldimmmmEki Görüntüle 217207
ondan acamiyok ya isteee
güle güle kullan ben beğendim cidden. günlük kullanım için çok ideal bence
rica ederim canım dur bakk bende bu ayakkabıyı almak istiyorum bende sorim sana ama bir türlü bulamadım nasıl sence?
Eki Görüntüle 217208
ayyy cok guzel bugun bunun kirmizisini gordum suet degilmi ben begeniyorum boyle ayakkabilari ama yurumek zor oluyor
beğenmene sevindim :) evet yürümek zor ama almak istiyorum yinede ben bulamadım gerçi bir kaç yere baktım henüz ama almak istiyorum yaa
INSALLAH BULURSUN canim dedigim gibi bugun kirmizisini gordum suetti sanirim buda suett
beğenmene sevindim :) evet yürümek zor ama almak istiyorum yinede ben bulamadım gerçi bir kaç yere baktım henüz ama almak istiyorum yaa
evet bu da süet :)) senin oraya gelipte mi alsam ne kırmızı olsa da olur
kiz niye degistin mesaji himaaaabi kac yere baktim henuz almak istiyorummm be nne devrik cumleee
alayim sana canimm ayip ettin
henüz bir kaç yere baktım tam bakamadım yani demek istemiştim oysaki
almış kadar oldun canım benim ordan nasıl taşıyacaksın şimdi buralara kadar çok teşekkür ederim
gene devrik ya neyseee devrilen devrilene
tasimak sorun degil canimmm bende sen yeterki izle programi var onu izliomm bulent serttas var cok severim
evet yine devrik oldu ayyy tamda o açık şuan bende çok severim kendisini
cok sirin adam yaaa
ayyy yemekleri tatlilari yidiler karnimmm acikti
benimde şu deniz berdanı da hiç samimi bulmuyorum
biraz soguk gibi duruyor gülsah saracoglu cok sirin bide hamile ama cok guzel ve tatli eda taspinarda bence cok sirin ve samimi