- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
ayy sonunda gördüm resimleri gerideymiş deBende beğendim mor olanı güle güle giy :)
eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? Bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen
eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen
canım ben görücü usulu evlendim...
Ama eşim benimle yalnız konuştu ,kendini anlattı. Bana benden istediklerini ,kendinin bana verbileceklerini .sonra olur mu?yapabilirmiyiz dedi? Bende olur tamam dedim....
Romantik değil yani...:84:
Ama nişanlılık dönemimiz çok hoş geçti ....çok gezdik dolaştık,eğlendik... 9 yıl bitecek hala o günler aklımızda..... :97:
bende görücü usulu ewlendim bizimde oyle romantik bi ewlilik teklifimiz olmadi yanikonustuk anlastik ewlendik
Kızlar size iyi geceler..............
Kızlar size iyi geceler..............
iyidir canım :82:senden nehaber.................
iyidir işte ablacım aynı yuvarlanıp gidiyoruz
tweety yok bugün:26: doğum gününü kutluyor kocişiyle galiba..............
evet yok bugün :44: evet kocişi ona güzel bir doğum günü sürprizi hazırladı sanırım
umarım öyledir..........
umarım :109::109: ablacım ben çıkıyorum yarın erken kalkıcam çünkügörüşürüz yarın kendine ve bebişlerine çok iyi bak Allah'a emanet ol