Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen

Son düzenleme:
eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? Bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen

canım ben görücü usulu evlendim...
Ama eşim benimle yalnız konuştu ,kendini anlattı. Bana benden istediklerini ,kendinin bana verbileceklerini .sonra olur mu?yapabilirmiyiz dedi? Bende olur tamam dedim....
Romantik değil yani...:84:
Ama nişanlılık dönemimiz çok hoş geçti ....çok gezdik dolaştık,eğlendik...9 yıl bitecek hala o günler aklımızda.....:97:

eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen

bende görücü usulu ewlendim bizimde oyle romantik bi ewlilik teklifimiz olmadi yani konustuk anlastik ewlendik

bende görücü usulu ewlendim bizimde oyle romantik bi ewlilik teklifimiz olmadi yani konustuk anlastik ewlendik

ne güzel görücü usulü olsa bile gördüğüm kadarıyla mutlusunuz .Mutluysanız sorun yok Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın günden güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…