Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

canim Annemler vardi iste, bugün gittiler bende anca firsat bulabildim bundan sonra sizinleyin yine:KK16:
ben iyyim sen nasilsin daha daha :KK1:
tweety girmiyormu ne :44:

evet artık girmiyo sıklıkla sanırım kocişi biraz daha az gir demiş ondan pek girmiyo dün gelip bize doğum günü sürprizini söyliycekti ama gelmedi :44::44::44:

birkaç gündür fazla net e takılmıyorum da ondan terkettim benn yoksaa terketmemm hiçbir zamannn :) kızlar nerelerdeki acebaa niye gelmiyorlarr

selam kizlar nasilsiniz bi kac gundur giremedimmmmm anca geldimmmm:KK1:kocisim kolye almis bana dogum gunumde sagolsunn :KK76::KK76::KK76::KK76: sizde ne war ne yokkk benide merak etmissiniz kusura bakmayinnn anca girebildimmm...:nazar:bugun her yerdeee aradim taradimmm erik bulamadimmmm:KK43::KK43::KK43::KK43: heran ortadan ikiye catlayabilirmmmm:KK64:

selam kizlar nasilsiniz bi kac gundur giremedimmmmm anca geldimmmm:KK1:kocisim kolye almis bana dogum gunumde sagolsunn :KK76::KK76::KK76::KK76: sizde ne war ne yokkk benide merak etmissiniz kusura bakmayinnn anca girebildimmm...:nazar:bugun her yerdeee aradim taradimmm erik bulamadimmmm:KK43::KK43::KK43::KK43: heran ortadan ikiye catlayabilirmmmm:KK64:

ayy inanmıyorum gönderim sana canım yaa arama boşuna :KK1: :KK64: kolyen hayırlı olsun :KK9: evet merak ettik tweety kesin bizi unuttu dedim :) aynı devam işte iyiyim sen nasılsın?

ayy inanmıyorum gönderim sana canım yaa arama boşuna :KK1: :KK64: kolyen hayırlı olsun :KK9: evet merak ettik tweety kesin bizi unuttu dedim :) aynı devam işte iyiyim sen nasılsın?

inan inan aradim taradim bulamadim:KK5:neyseki bi kac hafta sonra trdeyim ordan alirim:KK1:sagol canim dusunmen yeterliiii gondermis kadar oldun:KK19:sagolll darisi sizin basinizaaa bol bol kolye alisiniz insALLAH...ewet unutuum sizi sohret oldumda azicikkkk:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
bende sukur iyiiyimmm canimmm En Büyük TÜRKİYE

inan inan aradim taradim bulamadim:KK5:neyseki bi kac hafta sonra trdeyim ordan alirim:KK1:sagol canim dusunmen yeterliiii gondermis kadar oldun:KK19:sagolll darisi sizin basinizaaa bol bol kolye alisiniz insALLAH...ewet unutuum sizi sohret oldumda azicikkkk:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
bende sukur iyiiyimmm canimmm En Büyük TÜRKİYE

iyi bari gelince bol bol ye :KK1: rica ederim ne demek her zaman :109::109: şöhret mi oldun :KK1: şan şöhret seni değiştirmesin tweety :KK1::KK1:

:80:canlarim selam yaaa cok uykum var bugün biraz pardon bayaaa bi temizlik yaptimda cok yoruldum bee:97::97:
sohbete katilamicam insallah baska zaman artik, öptüm siziii görüsürüzz ben uykuya kacarrr:KK55::KK55:

X