Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

1 SATTİR UYUTMAYA ÇALIŞIYORUM...DAHA YENİ UYUDU...........:84:
BENİMKİ 10 AYLIK...........
DİŞ SIKINTIMIZDA VAR..............
TEYZENİNKİNİN DİŞ SIKINTISIDIR ALLAH YARDIMCISI OLSUN.....
BÜYÜMEK ZOR İŞ,BÜYÜTMEK DAHA ZOR...........:95:

evet zor aslında kolay bişey yok şu dünyada. Senin de Allah yardımcın olsun hem ikizin hemde bir tane oğlun var nasıl başediyosan :44: ama her şey bir yana onların anne demeleri bir kerecik bile gülmeleri her şeyi unutturuyodur

canım ikizlerim 6.5 yaşındalar...onlar kendilerini idare ediyorlar...
Bana faydaları var,zararları yok....ikiside kız zaten....
Ama ufaklık feci birşey kıpır kıpır ama sağolsun eşimde yardım eder bana..idare ediyoruz...yoksa nerde bana pc başına oturmak...

evet yoksa halin perişandı Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

tweety doğum günün kutlu olsun ............................

Eklentiler

• $18370[1].jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $www.yeniresim.com_-_Havai_Fiek_Resimleri_2[1].jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
vardır vardır sürprizi yaz yarına olur mu özel olmazsa bakalım ne yapıcak eşin merak ettim
yazarim canimmm
sağol canım...............
Bugün kimse yok mu?:26:
ben warimmmm
tweety bu benden sana canım saat 12'yi geçti tekrar doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere

Eki Görüntüle 214437

coook sagol canimm yaa cok sewindimmmm ne kadar dusuncelisinnnnn cok sagollllllllllllllll

ebru'nun annesi gelicekti ondan pek giremeyebilirim dedi tweety de nerde takılıyosa uğramıyo buralara :))
oyunlara daldimdaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
yazarim canimmm

ben warimmmm

coook sagol canimm yaa cok sewindimmmm ne kadar dusuncelisinnnnn cok sagollllllllllllllll

oyunlara daldimdaaa

rica ederim canım ne demek her zaman
evet gördüm zaten iğrenç espriler yapıyodun

esra seni kıskandım bende yaptım..............

olsun pasta çeşitleri çoğaldı ne güzel

Son düzenleme:
tweety doğum günün kutlu olsun ............................

ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani

hadi yiyelim...................

hadiii çok da severim pastayı :)))

ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani

ayy bende bakıcam bendeeeeee

ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde masallahın var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani

evet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim....çok seviyorum..
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…