- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
yengecc yarin dogum gunum
aaa ciddimisinO zaman şimdiden doğum günün kutlu olsun Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bebişli nice nice senelere
Bir süpriz var mı
amın canım sagol...suprız gorunurde yok yarın ola hayrola
bende bugün teyzemde kalıyorum yeğenim 6 aylık hiç durmadı bütün gün kucağımızdaydı, gözlerinden yaşlar geliyodu artık ağlamaktan hiç uyumadı yaa aslında hiç böyle olmazdı uyurdu gündüz birkaç saat olsada ama işte demekki ya gazı vardı ya da diş çıkarıyo olabilirçok zor yaa
1 SATTİR UYUTMAYA ÇALIŞIYORUM...DAHA YENİ UYUDU...........:84:
BENİMKİ 10 AYLIK...........
DİŞ SIKINTIMIZDA VAR..............
TEYZENİNKİNİN DİŞ SIKINTISIDIR ALLAH YARDIMCISI OLSUN.....
BÜYÜMEK ZOR İŞ,BÜYÜTMEK DAHA ZOR...........:95:
evet zor aslında kolay bişey yok şu dünyada. Senin de allah yardımcın olsun hem ikizin hemde bir tane oğlun var nasıl başediyosan :44: Ama her şey bir yana onların anne demeleri bir kerecik bile gülmeleri her şeyi unutturuyodur
canım ikizlerim 6.5 yaşındalar...onlar kendilerini idare ediyorlar...
Bana faydaları var,zararları yok....ikiside kız zaten....
Ama ufaklık feci birşey kıpır kıpır ama sağolsun eşimde yardım eder bana..idare ediyoruz...yoksa nerde bana pc başına oturmak...
evet yoksa halin perişandıAllah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
sağol canım...............
Bugün kimse yok mu?:26:
yazarim canimmmvardır vardırsürprizi yaz yarına olur mu özel olmazsa bakalım ne yapıcak eşin merak ettim
ben warimmmmsağol canım...............
Bugün kimse yok mu?:26:
tweety bu benden sana canım saat 12'yi geçtitekrar doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere
Eki Görüntüle 214437
oyunlara daldimdaaaebru'nun annesi gelicekti ondan pek giremeyebilirim dedi tweety de nerde takılıyosa uğramıyo buralara:))
ebru'nun annesi gelicekti ondan pek giremeyebilirim dedi tweety de nerde takılıyosa uğramıyo buralara:))
yazarim canimmm
ben warimmmm
coook sagol canimm yaa cok sewindimmmm ne kadar dusuncelisinnnnn cok sagollllllllllllllll
oyunlara daldimdaaa
esra seni kıskandım bende yaptım..............
rica ederim canım ne demek her zaman
Evet gördüm zaten iğrenç espriler yapıyodun
Olsun pasta çeşitleri çoğaldı ne güzel
tweety doğum günün kutlu olsun ............................
ewett cok igrencler demerica ederim canım ne demek her zaman
evet gördüm zaten iğrenç espriler yapıyodun
olsun pasta çeşitleri çoğaldı ne güzel
hadi yiyelim...................
hadi yiyelim...................
ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani
ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde masallahın var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani