- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
selammmmmmmm
nasilsiniz kuzular hersey yolundami
selamm canım nerelerdesin sen
yolunda yolunda yuvarlanıp gidiyoruz işte :)) sen nasılsın sen de her şey yolunda mı?
canim Annemler vardi iste, bugün gittiler bende anca firsat bulabildim bundan sonra sizinleyin yine
ben iyyim sen nasilsin daha daha
tweety girmiyormu ne :44:
heeyyy özledim siziii
ayy buralardayım işte şekerimm öyle bakınıp bakınıp çıkıyorumsen napıyosun nasılsınn görüşmeyeli
birkaç gündür fazla net e takılmıyorum da ondan terkettim benn yoksaa terketmemm hiçbir zamannn :) kızlar nerelerdeki acebaa niye gelmiyorlarr
selam kizlar nasilsiniz bi kac gundur giremedimmmmm anca geldimmmmkocisim kolye almis bana dogum gunumde sagolsunn sizde ne war ne yokkk benide merak etmissiniz kusura bakmayinnn anca girebildimmm... bugun her yerdeee aradim taradimmm erik bulamadimmmm heran ortadan ikiye catlayabilirmmmm
ayy inanmıyorum gönderim sana canım yaa arama boşunakolyen hayırlı olsun evet merak ettik tweety kesin bizi unuttu dedim :) aynı devam işte iyiyim sen nasılsın?
inan inan aradim taradim bulamadimneyseki bi kac hafta sonra trdeyim ordan alirim sagol canim dusunmen yeterliiii gondermis kadar oldun sagolll darisi sizin basinizaaa bol bol kolye alisiniz insALLAH...ewet unutuum sizi sohret oldumda azicikkkk
bende sukur iyiiyimmm canimmm
iyi bari gelince bol bol yerica ederim ne demek her zaman :109::109: şöhret mi oldun şan şöhret seni değiştirmesin tweety
bol bol yiyecemmm yaaa dolduracam ceplerimiyok ki dedin ya unuttun bizi die ondan dedimmmm ne sohreti hic ugrasamam
ee daha ne var ne yok
walla iyilik saglik canim yogurt corbasi cekti yapsammi yapmasammi diye dusunuyorummmasmi eriom nedir yaaa:44: