Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

canim Annemler vardi iste, bugün gittiler bende anca firsat bulabildim bundan sonra sizinleyin yine
ben iyyim sen nasilsin daha daha
tweety girmiyormu ne :44:

evet artık girmiyo sıklıkla sanırım kocişi biraz daha az gir demiş ondan pek girmiyo dün gelip bize doğum günü sürprizini söyliycekti ama gelmedi :44::44::44:

birkaç gündür fazla net e takılmıyorum da ondan terkettim benn yoksaa terketmemm hiçbir zamannn :) kızlar nerelerdeki acebaa niye gelmiyorlarr

selam kizlar nasilsiniz bi kac gundur giremedimmmmm anca geldimmmmkocisim kolye almis bana dogum gunumde sagolsunn sizde ne war ne yokkk benide merak etmissiniz kusura bakmayinnn anca girebildimmm...bugun her yerdeee aradim taradimmm erik bulamadimmmm heran ortadan ikiye catlayabilirmmmm

ayy inanmıyorum gönderim sana canım yaa arama boşuna kolyen hayırlı olsun evet merak ettik tweety kesin bizi unuttu dedim :) aynı devam işte iyiyim sen nasılsın?

ayy inanmıyorum gönderim sana canım yaa arama boşuna kolyen hayırlı olsun evet merak ettik tweety kesin bizi unuttu dedim :) aynı devam işte iyiyim sen nasılsın?

inan inan aradim taradim bulamadimneyseki bi kac hafta sonra trdeyim ordan alirimsagol canim dusunmen yeterliiii gondermis kadar oldunsagolll darisi sizin basinizaaa bol bol kolye alisiniz insALLAH...ewet unutuum sizi sohret oldumda azicikkkk
bende sukur iyiiyimmm canimmm

iyi bari gelince bol bol ye rica ederim ne demek her zaman :109::109: şöhret mi oldun şan şöhret seni değiştirmesin tweety

:80:canlarim selam yaaa cok uykum var bugün biraz pardon bayaaa bi temizlik yaptimda cok yoruldum bee:97::97:
sohbete katilamicam insallah baska zaman artik, öptüm siziii görüsürüzz ben uykuya kacarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…