- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
- Konu Sahibi eessrraa_esra
mumlari ufluyorummmmm püffffffffffff hadi yiyelimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz gercek adini ogrenebilirmiyimmm:) esra sen merak ediyordun yaziyorum ozelden
evet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim....çok seviyorum..
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:
ikiz gercek adini ogrenebilirmiyimmm:) esra sen merak ediyordun yaziyorum ozelden
bende abla diyeyim o zaman küçüğüz biz daha
ewett cok igrencler deme
gercekten gostermiyorsunevet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim....çok seviyorum..
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:
neden merak ettin?:26:
ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani
gercekten gostermiyorsun
Hiic burda sohbet muhabbet ediyoruz ya insan ister istemez merak ediyor...istemiyorsan yazma ablam sorun degil
pastalarda pek guzelmisssssee sira hediyelerdee nerde benim hediyelerimmm
aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim.....sen beni birde ozaman gör................
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26:
bence iyisin boyle yinede sen bilirsin bana ver 7 kilo
Walla tanimiyorum:44::44:
ay süper olur keşke verebilsem............
:44:
aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim.....sen beni birde ozaman gör................
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26:
ayyy cok sekerrrr bu arada tweety erkekmis biliyormuydunuz
yaa ben göremedim fotoları bana da söyleyin ama :s
evet Bende çok severim tweetyi hatta ilkokulda kalemliğim kalemim silgim tweetliydi hala saklarım kalemliğimi
yaa ben göremedim fotoları bana da söyleyin ama :S
evet bende çok severim tweetyi hatta ilkokulda kalemliğim kalemim silgim tweetliydi hala saklarım kalemliğimi
bende sewiyorummmmmmmmm