Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hayır onu biliyorum profilinde gördüm zaten de ama ne bilim yurtdışında yaşayanlar genelde istanbul özlemi çekerler de ondan sordum :)) sende de Ankara özlemi var galiba :KK64:

istanbulda kalmadim hic yada gezmedim sadece ucakla gecerken ve havaalanini gordum bide arabayla gecerken gordum niye ozlimm ankarada dogdum buyudumm ozledimm walla :KK14::KK14::KK43::KK43:

olmazmi:KK15::KK15:acaip basim dertte bu takintilarrla benimkilerde garip mi bilmem ama cok skldgm kesin seninkileer ne mesela yazarmisin sorun degilse ???

yazarım tabii :)) mesela en basiti kendi içtiğim bardakla su içtikten 2 dakika sonra tekrar içmek istersem bile içemem tekrar bardak çıkartırım
aynı şekilde çatal ve kaşıkta da
ellerimi sıvı sabunla yıkamam ellerimde sıvı sabun kalıyo gibi gelir
koli bandı kötü kokuyo diye kullanamam kağıt bant kullanırım
her gün mutlaka banyo yapamasam bile duş alırım kışın da aynı şekilde
ellerimi mutfaktaysam mutfak havlusu ile kurutamam havlu peçete olması lazım mutlaka
bardakları makinadan çıkardıktan sonra tekrar sudan geçiririm

ve daha aklıma gelmeyen sayamadığım bir çok garip takıntılar :KK1::KK1: takıntılarım fazlasıyla garip galiba yazınca daha iyi anladım :KK60:

yazarım tabii :)) mesela en basiti kendi içtiğim bardakla su içtikten 2 dakika sonra tekrar içmek istersem bile içemem tekrar bardak çıkartırım
aynı şekilde çatal ve kaşıkta da
ellerimi sıvı sabunla yıkamam ellerimde sıvı sabun kalıyo gibi gelir
koli bandı kötü kokuyo diye kullanamam kağıt bant kullanırım
her gün mutlaka banyo yapamasam bile duş alırım kışın da aynı şekilde
ellerimi mutfaktaysam mutfak havlusu ile kurutamam havlu peçete olması lazım mutlaka
bardakları makinadan çıkardıktan sonra tekrar sudan geçiririm

ve daha aklıma gelmeyen sayamadığım bir çok garip takıntılar :KK1::KK1: takıntılarım fazlasıyla garip galiba yazınca daha iyi anladım :KK60:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:bide ben yazayim garip mi degilmi karar verin bazen deli oldugumu dusunuyorum...:KK53::KK53::KK53::KK53:
ellerimi cok fazla yikarim eskiden daha fazlaydi simdi azalttim yikarim mesela gelirim icime sinmediyse gider tekrar yikarim sanki bisey beni durtuyor yikamasam kotu bisey olacak gibi hissediyorum cubuk kraker vs kirinti yapan seyleri kirintisi dokulecek diye yemekten vazgecip yersemde ustumu basimi on kere cirparimm hamur yogursam ellerimi yikayip sonra iki saat incelerimmm bisey varmi diye daha anlatsam cokkk kesin sorun var psikolojimde:KK14::KK14::KK14:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:bide ben yazayim garip mi degilmi karar verin bazen deli oldugumu dusunuyorum...:KK53::KK53::KK53::KK53:
ellerimi cok fazla yikarim eskiden daha fazlaydi simdi azalttim yikarim mesela gelirim icime sinmediyse gider tekrar yikarim sanki bisey beni durtuyor yikamasam kotu bisey olacak gibi hissediyorum cubuk kraker vs kirinti yapan seyleri kirintisi dokulecek diye yemekten vazgecip yersemde ustumu basimi on kere cirparimm hamur yogursam ellerimi yikayip sonra iki saat incelerimmm bisey varmi diye daha anlatsam cokkk kesin sorun var psikolojimde:KK14::KK14::KK14:

aynen bunlar ben de var sadece kraker takıntısı hariç :)) o hamur hele gidip gelip yıkadığımı hatırlarım hatta ellerim artık gırç gırç diye ses çıkartır :KK60::KK60:

X