Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

selamm şekerlerrr nasılsınzz bakalımmmm
esram hayırlııı olur inşalahhhh kazanırsınnn
twetymmm kızz çok konuşmussun gene alçakk senii :))) senide özledim hepinizi özledimmmm karşılaşırız inşallah bi gün :))))

gene kimsecikler yokkkkkk
demek okullu olacan esraaa INSALLAH KAZANIRSIN canim...

teşekkür ederim canım biraz geç oldu haber vermem ama kazandım kazandımmmm

ben geldiim. bende gencim bende güzelim beni de sevin :))

hoşgeldin

selammm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
kazandım canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için dua edin bana farklı bir alana yöneldim umarım başarırım

selam kızlar ben geldim nasılsınız

selammm ablacım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın

selammm ya karsilasamiyoruz paspasimmm bi gun karsilasirsak iki lafin belini kirariz kac zamandir karsilasamiyoruz
esracimmmmm tebrik ederimmmm
hangi bolumu kazandinnn istanbuldamiii
cok sewindimmm ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN

selamm şekerlerrr nasılsın twetyy....sevgi ablam,,,,ikiz ablamda kayboldu :))) bu arada esram hayırlı uğurlu olsunn...inşallahhh bize hayırlı bi meslek seçersin kıs:)))))

teşekkür ederim canım Aminnn Aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versin evet istanbulda ingilizce çevirmenlik kazandım güya 4 yıllık öğretmenlik yazacaktım bir daha çalışmayı göze alamadım zor geldi valla bende ingilizcemi ilerletmek için yazdım çevirmenliği valla hayırlısı artık hazırlığı da bayağı zormuş dua et bana

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

iyi akşamlar ablacım

bu topikkk artik yooooooooooooohhhhhh
kimseciklerr ugramaz olmus...
selam sevgi ablaaa

ahh ahh eski günler sabahlara kadar dolanırdım buralarda :26: ama artık kısmet yaz tatiline şu hazırlığı geçseydim bir zor bayağı dersleri giremiyorum çok fazla

selamm şekerlerrr nasılsın twetyy....sevgi ablam,,,,ikiz ablamda kayboldu :))) bu arada esram hayırlı uğurlu olsunn...inşallahhh bize hayırlı bi meslek seçersin kıs:)))))

selammm canım iyidir senden naber nasılsın
çok teşekkür ederim canım hayırlı olur inş.

olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...
senin adina sevindimmm ingiliz olacan yani
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...AMIN

olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...
senin adina sevindimmm ingiliz olacan yani
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...AMIN

çok şükür çok :)
valla ingiliz mi olcam ne olcam artık seneye belli olacak 4 yıla tamamlayabilirsem ingiliz dili ve edebiyatı okuyacağım ordan da formasyonla ingilizce öğretmenliği kısmetse tabii
şuan en ihtiyacım olan dua saol canım Allah razı olsun

Son düzenleme:
Ooooooo esracim cevirmenliktede iyi para var heeeee artik bizede bahsis mahsis atarsin o kadar topicine bakioruzzzz amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…