- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.421
gene kimsecikler yokkkkkk
demek okullu olacan esraaa INSALLAH KAZANIRSIN canim...
ben geldiim. bende gencim bende güzelim beni de sevin :))
selamm şekerlerrr nasılsınzz bakalımmmm
esram hayırlııı olur inşalahhhh kazanırsınnn
twetymmm kızz çok konuşmussun gene alçakk senii :))) senide özledim hepinizi özledimmmm karşılaşırız inşallah bi gün :))))
selam kızlar ben geldim nasılsınız
selammm ya karsilasamiyoruz paspasimmm bi gun karsilasirsak iki lafin belini kirariz kac zamandir karsilasamiyoruzselamm şekerlerrr nasılsınzz bakalımmmm
esram hayırlııı olur inşalahhhh kazanırsınnn
twetymmm kızz çok konuşmussun gene alçakk senii :))) senide özledim hepinizi özledimmmm karşılaşırız inşallah bi gün :))))
esracimmmmm tebrik ederimmmmteşekkür ederim canım biraz geç oldu haber vermem ama kazandım kazandımmmm
hoşgeldin
selammm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
kazandım canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içindua edin bana farklı bir alana yöneldim umarım başarırım
selammm ablacım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
selammm ya karsilasamiyoruz paspasimmm bi gun karsilasirsak iki lafin belini kirariz kac zamandir karsilasamiyoruz
esracimmmmm tebrik ederimmmm
hangi bolumu kazandinnn istanbuldamiii
cok sewindimmm ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bu topikkk artik yooooooooooooohhhhhh
kimseciklerr ugramaz olmus...
selam sevgi ablaaa
selamm şekerlerrr nasılsın twetyy....sevgi ablam,,,,ikiz ablamda kayboldu :))) bu arada esram hayırlı uğurlu olsunn...inşallahhh bize hayırlı bi meslek seçersin kıs:)))))
olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...teşekkür ederim canım Aminnn Aminnn Allah hepimizin gönlüne göre versinevet istanbulda ingilizce çevirmenlik kazandım güya 4 yıllık öğretmenlik yazacaktım bir daha çalışmayı göze alamadım zor geldi valla bende ingilizcemi ilerletmek için yazdım çevirmenliği valla hayırlısı artık hazırlığı da bayağı zormuş dua et bana
iyi akşamlar ablacım
ahh ahh eski günler sabahlara kadar dolanırdım buralarda :26: ama artık kısmet yaz tatiline şu hazırlığı geçseydim bir zor bayağı dersleri giremiyorum çok fazla
selammm canım iyidir senden naber nasılsın
çok teşekkür ederim canım hayırlı olur inş.
olsun canim bunada sukur hic kazanmamakta vardi...
senin adina sevindimmm ingiliz olacan yani
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN...AMIN
Ooooooo esracim cevirmenliktede iyi para var heeeee artik bizede bahsis mahsis atarsin o kadar topicine bakioruzzzz amaaaaa
Huuuhuuuuuuu alcaklarrrr nerdesiniZzz ben geldim bak yoksunuzzz
Ben Ne Zaman 5 Kalp Olacağım Yahu
bende bendeeeeeeAyyy Evet Çildiriciiiiimmmm
Ben Ne Zaman 5 Kalp Olacağım Yahu