Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Çok teşekkür ederiz teyzesi rabbim herkesin evladını bağışlasın kızkardeşide yolda :KK49::nazar:

Benimde Eski Üyeliğim Olaydı Bende Çoook Kalp Olurdum En Son 5 Oldum İptal Ettim Diye Hatırlıyorum :KK52:
aa senin eski uye adin ne :KK53:
Bakk sahitsin goruosun topicte bi tek ikimiz varizzzz kactilar yineee
bende burdayimmm ya atmaaaaa:KK53:
:KK1::KK1: bonkörümdür merak etme :)) menü konusunda anlaştık da ben konusunda duralım :KK37: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
hahahahaahah:KK60: esrayi yerse hesabi kim odeyecek dusunemioooo gaci:KK60:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Kızlar :KK3::KK3::KK3::KK3: Nerdesiniz...
burdayimmmm fabrikator hilmi:KK60:(bezgin bekir):KK60:
Ne kaynatıyonuz ay gece gece

site cok yavas bisey kaynatamiyoruz:KK47:

Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor ama bendeniz kacar yarin sosyeteye karisicammm biraz yatayim gozlerim sismesinn bakirkoyde oturuorum yarin bi sosyete pazarina gideyim diorumm :KK66:)))) beni anca orasi paklar.....
Esracim.....yerimm yerimmm bisey olmaaas:KK66:) insallah basarili bir ogrenci olursun...sana kolay gele
Twety,makara kukara, yakisikli oglu olan kullanici iyi geceler optum hepiniziiiiii

Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor ama bendeniz kacar yarin sosyeteye karisicammm biraz yatayim gozlerim sismesinn bakirkoyde oturuorum yarin bi sosyete pazarina gideyim diorumm :KK66:)))) beni anca orasi paklar.....
Esracim.....yerimm yerimmm bisey olmaaas:KK66:) insallah basarili bir ogrenci olursun...sana kolay gele
Twety,makara kukara, yakisikli oglu olan kullanici iyi geceler optum hepiniziiiiii

soylemene gerek yok bakirkoyde oturdugun herhalinden belli:KK53:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...AMIN:nazar:

teşekkür ederim canım :KK19: iyi geceler sanada Allah rahatlık versin :KK16: fazla alışveriş yapma :KK1: :KK53:

Bizde ASYA Kıtasındayız Kızım Olursa ASYA Koyayım..:KK53:
Çok Güzel Bir İsim..

kesinlikleee :KK49::KK49:

X