- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.401
:)) yawwww şaka takılıoruzzzzz yawwww :)))
bende tatlım yoksa sana vururmuyum......
sus ben ablayım bikerem......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) yawwww şaka takılıoruzzzzz yawwww :)))
bende tatlım yoksa sana vururmuyum......
sus ben ablayım bikerem......
ne geziosun sen burda dön topiğimize geri alemin topiğinde ne gezion
şekerimm hmmmm :))) kız bizim kızımızzzz öle :) her yere sürükleyemezsinn bakemmne geziosun sen burda dön topiğimize geri alemin topiğinde ne gezion
hadi len ordannn al snaaaaayaww şimdi nöbetinede sanada varyaa al sana al gıcıkkkkkk:)))
hah ahahahaha her topikte gezen sensin her yere laf yetistriyonnnnnesracıımm nerdesinn yaaaa gel artıkkkk :))) topik boş kaldııııı inan hep nöbetini tuttum twetyy o topic senin bu topic benim hep dolaştı ben hiçç dolşamadımm burda seni ve topiğini bekledim
alemin topigi dedigin benin topigim sayilir de getttne geziosun sen burda dön topiğimize geri alemin topiğinde ne gezion
şekerimm hmmmm :))) kız bizim kızımızzzz öle :) her yere sürükleyemezsinn bakemm
kız burasıda benim topiğim,hatta senden önce..............
tmm o zaman cnm kusura bakma
canımm benim hadi görüşürüzzz bunların cevabını yarın veririm şimdi vaktim yok öptümmmmmhadi len ordannn al snaaaaa
hah ahahahaha her topikte gezen sensin her yere laf yetistriyonnnnn
alemin topigi dedigin benin topigim sayilir de gettt
diyeneee bah heleee bah bah bahhhhhh milleti baska topige cagiran sen her yere laf yetistiren sen hayin kofteee
günaydınnnnnnnnnnnnn:54
topigimiz bos kaldi nerde o eski gunlerr:97::97:
Heey Gidi Heeyy
şimdide iyi akşamlar
selam kızlar...........
nerde buranın nöbetçileri..........
topigimiz bos kaldi nerde o eski gunlerr:97::97:
pffffffff gene kimse yok:44: bu esra nerelerde ne zamandir girmedi :97:merak ettim:18:evlendimi yoksa:123:
selam canım,esra artık çok sık girmeyeceğini söylemişti.....