- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.441
ne bahşişi canım yemek ısmarlarım hepinize o daha iyihele bir hazırlığı geçeyim de gerisi kolay
bendeee burdayımmmm
4 kalp neyine yetmiyor kisssss
bende bendeeeeee
eski uyeligim olaydi ben coktan olmustumda simda daha coook var
Bakk sahitsin goruosun topicte bi tek ikimiz varizzzz kactilar yineee
Ooooooo kebabiz yanii bak cok masrafliyimdirrr solimmmm tum menuyu yerim sonrada seni yerimm karismammmm)))))))
Bakk sahitsin goruosun topicte bi tek ikimiz varizzzz kactilar yineee
Ne kaynatıyonuz ay gece gece
Çok teşekkür ederiz teyzesi rabbim herkesin evladını bağışlasın kızkardeşide yolda
aa senin eski uye adin neBenimde Eski Üyeliğim Olaydı Bende Çoook Kalp Olurdum En Son 5 Oldum İptal Ettim Diye Hatırlıyorum
bende burdayimmm ya atmaaaaaBakk sahitsin goruosun topicte bi tek ikimiz varizzzz kactilar yineee
hahahahaahahbonkörümdür merak etme :)) menü konusunda anlaştık da ben konusunda duralım
burdayimmmm fabrikator hilmi
KızlarNerdesiniz...
Ne kaynatıyonuz ay gece gece
Çok teşekkür ederiz teyzesi rabbim herkesin evladını bağışlasın kızkardeşide yolda
sanırım ismin asya :)) asya ismini çok severim ben yeğenimin ismide asyaAllah bağışlasın ikisinide Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor ama bendeniz kacar yarin sosyeteye karisicammm biraz yatayim gozlerim sismesinn bakirkoyde oturuorum yarin bi sosyete pazarina gideyim diorumm)))) beni anca orasi paklar.....
Esracim.....yerimm yerimmm bisey olmaaas) insallah basarili bir ogrenci olursun...sana kolay gele
Twety,makara kukara, yakisikli oglu olan kullanici iyi geceler optum hepiniziiiiii
Senide yanima alicammm toplum icinde olman insanlar acisindan pek yarrarli deil tatliskommmmsoylemene gerek yok bakirkoyde oturdugun herhalinden belli
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...AMIN
Kizlarrr sohbetinize doyum olmuyor ama bendeniz kacar yarin sosyeteye karisicammm biraz yatayim gozlerim sismesinn bakirkoyde oturuorum yarin bi sosyete pazarina gideyim diorumm)))) beni anca orasi paklar.....
Esracim.....yerimm yerimmm bisey olmaaas) insallah basarili bir ogrenci olursun...sana kolay gele
Twety,makara kukara, yakisikli oglu olan kullanici iyi geceler optum hepiniziiiiii
Bizde ASYA Kıtasındayız Kızım Olursa ASYA Koyayım..
Çok Güzel Bir İsim..