Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

[COLOR=[/COLOR]
siz birbirinizi nekadar çok seviyorsunuz böyle....
valla dediği gibi çok severiz bak görüosun ne kadar sevdiğimi :)))

selam,nehaber..............
iyiim canım senden nehaber...ikizler nasıl iyilermi ev buldunmuuu
selam şekerler nasılsınız
iyiim ablam sen naslsınnn iyisin inşalllah

selammmmmmmmmmmmm
a.sssssssssss

begenecen tabeeeeeeeee
hıhhhhhhhhhhhh

sana yaalan borcummu varrrrrrr

hic sormaaaaa cok severiz 63:)
aynen öleeeeee

selammmm abla bendeniz iyiyiimmm sen nasilsin

[COLOR=[/COLOR]
valla dediği gibi çok severiz bak görüosun ne kadar sevdiğimi :)))

iyiim canım senden nehaber...ikizler nasıl iyilermi ev buldunmuuu

iyiim ablam sen naslsınnn iyisin inşalllah

allah bozmasın ilişkinizi...
ikizler iyiler okula gidiyorlar.....taşındım bile canım...

allah bozmasın ilişkinizi...
ikizler iyiler okula gidiyorlar.....taşındım bile canım...
amin canımmm oh ne güzell kaça gidiolar benimkide bu sene ana okuluna başlaı geçen sene tamgün kreşe gitmişti allaha şükür çok yarrı oldu
ohhhh ne güzel buldunmu kafana göre peki

amin canımmm oh ne güzell kaça gidiolar benimkide bu sene ana okuluna başlaı geçen sene tamgün kreşe gitmişti allaha şükür çok yarrı oldu
ohhhh ne güzel buldunmu kafana göre peki

1.sınıfa başladılar canım..oturduğum apartmanda başka bir daireye taşındım canım,çok şükür denk geldi..aradım aradım burnumun ucunda buldum.....

1.sınıfa başladılar canım..oturduğum apartmanda başka bir daireye taşındım canım,çok şükür denk geldi..aradım aradım burnumun ucunda buldum.....
amannn şimdi senin için çok zordur... ikisi ilede ilgilenmek ödevde çok veriolar sanırım ilk okullarda daha çok proje ödevi falanmış müfredat öle dio :)) aman ne güzel çok zahmet çekmemişsindir...güle güle otur ablacım ağız tadı ile...

evet çok zor canım....
sağol tatlım......

esracıımm nerdesinn yaaaa gel artıkkkk :))) topik boş kaldııııı inan hep nöbetini tuttum twetyy o topic senin bu topic benim hep dolaştı ben hiçç dolşamadımm burda seni ve topiğini bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…