- 2 Temmuz 2011
- 4.060
- 18
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.381
valla dediği gibi çok severizsiz birbirinizi nekadar çok seviyorsunuz böyle....
iyiim canım senden nehaber...ikizler nasıl iyilermi ev buldunmuuuselam,nehaber..............
iyiim ablam sen naslsınnn iyisin inşalllahselam şekerler nasılsınız
selammmmmmmmmmmmm
a.sssssssssss
begenecen tabeeeeeeeee
hıhhhhhhhhhhhh
sana yaalan borcummu varrrrrrr
hic sormaaaaa cok severiz63:)
aynen öleeeeee
selammmm abla bendeniz iyiyiimmm sen nasilsin
[COLOR=[/COLOR]
valla dediği gibi çok severizbak görüosun ne kadar sevdiğimi :)))
iyiim canım senden nehaber...ikizler nasıl iyilermi ev buldunmuuu
iyiim ablam sen naslsınnn iyisin inşalllah
amin canımmm oh ne güzell kaça gidiolar benimkide bu sene ana okuluna başlaı geçen sene tamgün kreşe gitmişti allaha şükür çok yarrı olduallah bozmasın ilişkinizi...
ikizler iyiler okula gidiyorlar.....taşındım bile canım...
amin canımmm oh ne güzell kaça gidiolar benimkide bu sene ana okuluna başlaı geçen sene tamgün kreşe gitmişti allaha şükür çok yarrı oldu
ohhhh ne güzel buldunmu kafana göre peki
çok tatlısın yaaaaa:)))
amannn şimdi senin için çok zordur... ikisi ilede ilgilenmek ödevde çok veriolar sanırım ilk okullarda daha çok proje ödevi falanmış müfredat öle dio :)) aman ne güzel çok zahmet çekmemişsindir...güle güle otur ablacım ağız tadı ile...1.sınıfa başladılar canım..oturduğum apartmanda başka bir daireye taşındım canım,çok şükür denk geldi.. aradım aradım burnumun ucunda buldum.....
amannn şimdi senin için çok zordur... ikisi ilede ilgilenmek ödevde çok veriolar sanırım ilk okullarda daha çok proje ödevi falanmış müfredat öle dio :)) aman ne güzel çok zahmet çekmemişsindir...güle güle otur ablacım ağız tadı ile...
bu mesajı BEĞEN di :)))evet çok zor canım....
sağol tatlım......
way hirhiz wayyyy hem her topige laf yetistiryorsun hemide topikten adam caliyorsunn oylemiii hirhizzz hain kofte horhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ur-burdan-buyrun-kizlar-809.html#post21153848
kıs gel burasıda kalabalık sohbet güzel :))) bizde sıvışalımmmm arayaaa :))
hadi sende gel tweety..............
yaww şimdi nöbetinede sanada varyaa al sana alway hirhiz wayyyy hem her topige laf yetistiryorsun hemide topikten adam caliyorsunn oylemiii hirhizzz hain kofte hor
bizim topikte nobett tutuomm ben
esracıımm nerdesinn yaaaa gel artıkkkk :))) topik boş kaldııııı inan hep nöbetini tuttum twetyy o topic senin bu topic benim hep dolaştı ben hiçç dolşamadımm burda seni ve topiğini bekledim
:)) yawwww şaka takılıoruzzzzz yawwww :)))