-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.541
hımm anladım evet biraz kötü bir şeye benziyor :97: ama olsun iç sen burnunu kapa içtiğinde yada başka birşeyle ilgilen unut yani içtiğini o zaman belki daha iyi içebilirsin :26:
icilecek gibi degil yaffff icsem iyi olacak ama ne edcemm bilemedimmm:44:sen napion ne pisirdin bahimmmbeni sorarsan firinda patatesli but felan bide salata bide uzum bide icecek bu kadar
afiyet olsun...vayy hamaratlı kızellerine sağlık menün süper bugün birşey yapmadım ben dünden kalan yemekler vardı annem maşAllah kazanlarda yapmış yemekleri
he uzumu salcayla kavurunca super oluoooouzum ney onu anlamadım yalnız üzüm mü pişirdin:44:
afiyet olsun...40 kisiyi nasil doyuracakti kadinnn
he uzumu salcayla kavurunca super oluoooo
uzum bildigin uzum sana menuyu saydimmm uzum pisermi deliiiiiiiiiiiiiii
cümlemin neresi devrik beeee sen devrik okumussunnnnnnnnnnnnnayy ne bilim ben şimdi okuyunca anladım tamam devrik cümle kurduğun için ben öyle okumuşum
cümlemin neresi devrik beeee sen devrik okumussunnnnnnnnnnnnn
ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?naber:26:yaaa acayip migdem bulandi su sogan kurune baslicaktim ama bu gidisle zor bi bardagi icene kadar kusacaktim nerdeyseeee iyyyyyy
ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?
gıcıkksınnn sen varyaaaa hemdeee koyu bi gıcıkkkkkk :))icilecek gibi degil en iyisimi ben incir kurunu deniyimm
ayrica yinemiiiiiiiiiiiii sennnnn
bende iyiyim adaşcım bi saat kadar uydum az önce uyandım uykum kaçtı gireyim bi dedim :)
sebze çorbası (rondadan geçirilmiş)ohh ohh uykunu aldın demek
senin menüde ne vardı bugün
sebze çorbası (rondadan geçirilmiş)
kıymalı makarna
patates püresi
karpuz
pide
su
tuz
çatal
kaşık
tabak
bide ayran
amaaaaan eksik kalmaaaaa hihhhhoyyyyyyyyyyyyyytbende iyiyim adaşcım bi saat kadar uydum az önce uyandım uykum kaçtı gireyim bi dedim :)
senin kadar gicik olmasamdaaa iweett gicigimmm hemde sanaaaaagıcıkksınnn sen varyaaaa hemdeee koyu bi gıcıkkkkkk :))
ben sana özel kür vericem diorum yaw hemde çok kolay zahmetsizz:)) içmek yok koklamak yok tatmak yokkk
sebze çorbası (rondadan geçirilmiş)
kıymalı makarna
patates püresi
karpuz
pide
su
tuz
çatal
kaşık
tabak
bide ayran
sağaolasıın canım benim eşim çok yemek seçer o yüzden hep standarttır yaptıklarım :) sevdiği şeyler o kadar azki :)) iyi oluo aslında zahmetli yemekleri pek sevmio benimki :)) ama ben yemek seçmem herşeyi ham yaparımbide sen
ellerine sağlık seninkide güzelmiş
şimdi sna burdan bi recep ivedik tokadı gelioo hee :) sende kulak çınlaması istermisinn bakimm :)))amaaaaan eksik kalmaaaaa hihhhhoyyyyyyyyyyyyyyt
senin kadar gicik olmasamdaaa iweett gicigimmm hemde sanaaaaaistemiomm senin verecegin tarifin icinde kesin bi adet tweety vardir...ben sana bi kur tarifi verioomm not et 1 adet gaffur 2 bas kristal bebek 1 bas sogan 1 adet havuc bol yag hepsini kavur afiyetle yee
tabak cataldami yiyonuz siz vay vayyyy ne tesaduf bizdede bugun tabak catal tencere vardiiii haaa bide masaaa sandalyeeee
sağaolasıın canım benim eşim çok yemek seçer o yüzden hep standarttır yaptıklarım :) sevdiği şeyler o kadar azki :)) iyi oluo aslında zahmetli yemekleri pek sevmio benimki :)) ama ben yemek seçmem herşeyi ham yaparım
sizde neler vardı bakemmm