Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hımm anladım evet biraz kötü bir şeye benziyor :97: ama olsun iç sen burnunu kapa içtiğinde yada başka birşeyle ilgilen unut yani içtiğini o zaman belki daha iyi içebilirsin :26:

icilecek gibi degil yaffff icsem iyi olacak ama ne edcemm bilemedimmm:44:sen napion ne pisirdin bahimmm beni sorarsan firinda patatesli but felan bide salata bide uzum bide icecek bu kadar

icilecek gibi degil yaffff icsem iyi olacak ama ne edcemm bilemedimmm:44:sen napion ne pisirdin bahimmm beni sorarsan firinda patatesli but felan bide salata bide uzum bide icecek bu kadar

vayy hamaratlı kız ellerine sağlık menün süper bugün birşey yapmadım ben dünden kalan yemekler vardı annem maşAllah kazanlarda yapmış yemekleri

vayy hamaratlı kız ellerine sağlık menün süper bugün birşey yapmadım ben dünden kalan yemekler vardı annem maşAllah kazanlarda yapmış yemekleri
afiyet olsun...40 kisiyi nasil doyuracakti kadinnn
uzum ney onu anlamadım yalnız üzüm mü pişirdin:44:
he uzumu salcayla kavurunca super oluoooo
uzum bildigin uzum sana menuyu saydimmm uzum pisermi deliiiiiiiiiiiiiii

naber:26:yaaa acayip migdem bulandi su sogan kurune baslicaktim ama bu gidisle zor bi bardagi icene kadar kusacaktim nerdeyseeee iyyyyyy
ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?

ayyy iğreniorum arık ondan :)) bende 2 gündür sabah akşam içiorum canım inşallah allah şifasını verir ama eğer illada içemiosn bi kür var bende denicem onu istersen verimm sanaaa ne dersin ?

icilecek gibi degil en iyisimi ben incir kurunu deniyimm
ayrica yinemiiiiiiiiiiiii sennnnn

bende iyiyim adaşcım bi saat kadar uydum az önce uyandım uykum kaçtı gireyim bi dedim :)
amaaaaan eksik kalmaaaaa hihhhhoyyyyyyyyyyyyyyt
gıcıkksınnn sen varyaaaa hemdeee koyu bi gıcıkkkkkk :))
ben sana özel kür vericem diorum yaw hemde çok kolay zahmetsizz:)) içmek yok koklamak yok tatmak yokkk
senin kadar gicik olmasamdaaa iweett gicigimmm hemde sanaaaaaistemiomm senin verecegin tarifin icinde kesin bi adet tweety vardir...ben sana bi kur tarifi verioomm not et1 adet gaffur 2 bas kristal bebek 1 bas sogan 1 adet havuc bol yag hepsini kavur afiyetle yee
sebze çorbası (rondadan geçirilmiş)
kıymalı makarna
patates püresi
karpuz
pide
su
tuz
çatal
kaşık
tabak

bide ayran
tabak cataldami yiyonuz siz vay vayyyy ne tesaduf bizdede bugun tabak catal tencere vardiiii haaa bide masaaa sandalyeeee

bide sen
ellerine sağlık seninkide güzelmiş
sağaolasıın canım benim eşim çok yemek seçer o yüzden hep standarttır yaptıklarım :) sevdiği şeyler o kadar azki :)) iyi oluo aslında zahmetli yemekleri pek sevmio benimki :)) ama ben yemek seçmem herşeyi ham yaparım
sizde neler vardı bakemmm

şimdi sna burdan bi recep ivedik tokadı gelioo hee :) sende kulak çınlaması istermisinn bakimm :)))
bu arada benim ızgaram güzel olur :)) onu tavsiye ederimmm
hmm demekk siz onları yiysunuz tadı nasıl biz daha yemedik :))))

bizde de;
yayla çorbası
barbunya
pirinç pilav
kızarmış tavuk
yaprak sarma
limonata
annem
babam
abim
ben
masa
tabak
çatal
bıçak
kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…