Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

hadi bakalimm... :KK55::KK55::KK55:
ee daha daha nsilsin cno

sende aeo canim görüsürüzzz :79:

simdilik iyiyimm bebis icin baska doktora gidecez bu son gittigim doktor dandik geldi kk danda doktora sordum baska doktora git dedi o yuzden mutlu ve umutluyum umarim doktor yaniliyordur...sende ne war ne yok kurlere basladinmi orda ezan kacta okunuyo yani sahur kacta...:97:

simdilik iyiyimm bebis icin baska doktora gidecez bu son gittigim doktor dandik geldi kk danda doktora sordum baska doktora git dedi o yuzden mutlu ve umutluyum umarim doktor yaniliyordur...sende ne war ne yok kurlere basladinmi orda ezan kacta okunuyo yani sahur kacta...:97:

hmm hadi cnm insallah yaniliyordur.. ben küre basladim ama aksilik ya iste evde soganim bitmiss.. bi tanecik var onuda sahurdan önce yapip icerim.. ama aksam yemeginde icemedim artik.. neyse yarin p.tesi gidip alirim.. burda ezan saat 4:33te canim.. orda ???

hmm hadi cnm insallah yaniliyordur.. ben küre basladim ama aksilik ya iste evde soganim bitmiss.. bi tanecik var onuda sahurdan önce yapip icerim.. ama aksam yemeginde icemedim artik.. neyse yarin p.tesi gidip alirim.. burda ezan saat 4:33te canim.. orda ???

4:20 galiba bi kac dakika oynuodur belki...bende baslamadim daha ya esime iciriom kendime useniorumm bende yarin itibariylen basliyim barii:97:

kaynayan suya sogani parcalara bolup 5 dk kaynatip ilidiktan sonra iciosun ama ben icene kadar kusacaktim...:78::78:

hımm anladım evet biraz kötü bir şeye benziyor :97: ama olsun iç sen burnunu kapa içtiğinde yada başka birşeyle ilgilen unut yani içtiğini o zaman belki daha iyi içebilirsin :26:

X