- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.521
kızlar ben kaçtım görüşürüz Allah'a emanet olun hayırlı sahurlar
iyi geceler ALLAHA EMANET OL HAYIRLI SAHURLAR...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:26:hmm zaten sevgilisi yuzunden durgunlasmisti bayagaaa:97:
ewet bende nasipse baslayacam bugunnn
hadi bakalimm...
ee daha daha nsilsin cno
sende aeo canim görüsürüzzz :79:
simdilik iyiyimm bebis icin baska doktora gidecez bu son gittigim doktor dandik geldi kk danda doktora sordum baska doktora git dedi o yuzden mutlu ve umutluyum umarim doktor yaniliyordur...sende ne war ne yok kurlere basladinmi orda ezan kacta okunuyo yani sahur kacta...:97:
hmm hadi cnm insallah yaniliyordur.. ben küre basladim ama aksilik ya iste evde soganim bitmiss.. bi tanecik var onuda sahurdan önce yapip icerim.. ama aksam yemeginde icemedim artik.. neyse yarin p.tesi gidip alirim.. burda ezan saat 4:33te canim.. orda ???
4:20 galiba bi kac dakika oynuodur belki...bende baslamadim daha ya esime iciriom kendime useniorumm bende yarin itibariylen basliyim barii:97:
adetinin kacinci günü bugün ?
1.de olmustummm:97:bugun 8.gun...
ay bende
eee bu ay ayni gidiyozz hadi bakalimmm :81::81:
hayirlisi olsun hakkimizdaa
canim sana bisey soracam ama ozelden yazayim dunde almancayi soracaktim mesaj kutun doluydu baki ver heleee
ya forum yine bakima girdii yaa zor girdim
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
naber:26:yaaa acayip migdem bulandi su sogan kurune baslicaktim ama bu gidisle zor bi bardagi icene kadar kusacaktim nerdeyseeee iyyyyyyselammmmmmmmmmmmmmmm
naber:26:yaaa acayip migdem bulandi su sogan kurune baslicaktim ama bu gidisle zor bi bardagi icene kadar kusacaktim nerdeyseeee iyyyyyy
iyiyim çok şükür ya sen ?
nasıl bişey o soğan kürü ne var içinde :44:
iyiyim çok şükür ya sen ?
nasıl bişey o soğan kürü ne var içinde :44:
kaynayan suya sogani parcalara bolup 5 dk kaynatip ilidiktan sonra iciosun ama ben icene kadar kusacaktim...:78::78: