Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

cok sükürrrr annen sansli baksana herseyi sen yapiyorsunnnnn:44:sihhatler olsunn nami deger saatler olsunnn

saol canım
yok yahu ben sadece mutfak konusunda yardımcı oluyorum bir sahuru hazırlıyorum arada bir de yemek yapıyorum bugünde yemekleri ben yapmadım kendisi yapmak istedi sadece kurdum sofrayı bulaşıkları da makinaya attım o kadarcık geçen sene hiç bir şey bilmezdim ben yumurta kırmayı bile bu sene öğrenmek amacıyla yapıyorum o da birşey demiyo ama gel gelelim ki evleri silmeyi, süpürmeyi falan hiç beceremem :44:

evi silip supurmekte ne var yemek isini halledebiliyosan evi silip supurmeyii hayli hayli yaparsin :44:
yani kendimi genç hissediyorum o zamanyaşlı değilim yaşlılığı kabul etmiyorum

kac yasindasin dezeeeee

silme supurmeninn nesini anlamiorsunnn anlamadimmm
yemeklerde yavas yavas duzene girer herhalde bende yeni yeni yapiyorummm bazen iyi bazen kotu oluyor napalimmm

ayy ne bilim :44: yapmadığım için bir şey diyemiycem zor mu kolay mı
evet yavaş yavaş düzene girer inşallah

Son düzenleme:
ayy ne bilim :44: yapmadığım için bir şey diyemiycem zor mu kolay mı
evet yavaş yavaş düzene girer inşallah

kolay kolayy ama benimde en sevmedigimmm is kiyafet dolabini duzeltmekk ve utu yapmakkknerdeyse 1 haftadir utum var usenip yapmiyorummm 2-3 parca biseyyy ay sonra utuleyim bariii

Kizlar ben kactimmm uyumamm lazim yoksamm sahura kalkamammmm ben 1 saattir yoktum aslinda sayfa acik kalmis ufakligin elindeydi ipad suan onu uyutmaya calisiom sonrada ben uyucamm ) cevap yazdiysaniz ayip oldu valla sayfada ilerlemis okuyamadim optum siziii canim citirlarim...

kolay kolayy ama benimde en sevmedigimmm is kiyafet dolabini duzeltmekk ve utu yapmakkknerdeyse 1 haftadir utum var usenip yapmiyorummm 2-3 parca biseyyy ay sonra utuleyim bariii

sorma ya dolap konusunu bende hiç sevmiyorum iki gün ben topluyorsam 5 gün annem topluyor hep hemde söylene söylene :26: bigün dolabım yüzünden giysilerimi atıyordu toplamamışım hepsi üst üste atılmış
ben hiç ütü yapmadım valla ütü konusunda da yorum yapamayacağım ilerde severmiyim acaba :97:

iyi gecelerrrr ALLAH RAHATLIK VERSINNN bisey olmaz bizde sana gec cevap veriyok ayipmi oluyorrrrr yarin gorusurukkk sekerimmmmm hayirli sahurlar insALLAH uyuyaaa kalmaaaa

olsun sorun değil görüşürüz Allah rahatlık versin

Amannnn tembeller siziii )) sicaktada utu hic cekilmezz canimmmmm

Amannnn tembeller siziii )) sicaktada utu hic cekilmezz canimmmmm
sicak soguk farketmiyor banaa utu ve ben anlasamiyoruz...

ya bende bekarken hic toplamazdim simdide useniorum ama mecburum ben yapmassam kim yaapacak zar zorrr topluyorum isteeeutuyede kendini alistir yoksa sonradan hic alisamazsin gercektennn

iyi gecelerrrr ALLAH RAHATLIK VERSINNN bisey olmaz bizde sana gec cevap veriyok ayipmi oluyorrrrr yarin gorusurukkk sekerimmmmm hayirli sahurlar insALLAH uyuyaaa kalmaaaa
Allah cizirtini vermeye bide acik acik soyluo seni takmioruz diosun yani o yuzden gec cevap verioruz diee anladimm anladimm tamamm kustummmm )) sizede hayirli sahurlar insallah kalmamm valla

ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…