-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.121
iyi geceler gençler nasılsınız
cok sükürrrrannen sansli baksana herseyi sen yapiyorsunnnnn:44: sihhatler olsunn nami deger saatler olsunnn
iyi geceler gençler nasılsınız
iyi gecelerrr iyiyiz sen nasilsinnn sen yaslimisinnnn
evi silip supurmekte ne var yemek isini halledebiliyosan evi silip supurmeyii hayli hayli yaparsin :44:saol canım
yok yahu ben sadece mutfak konusunda yardımcı oluyorum bir sahuru hazırlıyorum arada bir de yemek yapıyorum bugünde yemekleri ben yapmadım kendisi yapmak istedisadece kurdum sofrayı bulaşıkları da makinaya attım o kadarcık geçen sene hiç bir şey bilmezdim ben yumurta kırmayı bile bu sene öğrenmek amacıyla yapıyorum o da birşey demiyo ama gel gelelim ki evleri silmeyi, süpürmeyi falan hiç beceremem :44:
yani kendimi genç hissediyorum o zamanyaşlı değilim yaşlılığı kabul etmiyorum
evi silip supurmekte ne var yemek isini halledebiliyosan evi silip supurmeyii hayli hayli yaparsin :44:
kac yasindasin dezeeeee
çat pat yapıyorum işte yemekleri de tarife baka baka genelde tuzsuz ve yağsız oluyor
umarım dediğin gibi olur :44:
eeee gençler neler yapıyorsunuz sizler ne kadar gençsiniz bende ablanızım sanırım
silme supurmeninn nesini anlamiorsunnn anlamadimmm
yemeklerde yavas yavas duzene girer herhalde bende yeni yeni yapiyorummm bazen iyi bazen kotu oluyor napalimmm
eeee gençler neler yapıyorsunuz sizler ne kadar gençsiniz bende ablanızım sanırım
ayy ne bilim :44: yapmadığım için bir şey diyemiycem zor mu kolay mı
evet yavaş yavaş düzene girer inşallah
Amannnn tembeller siziiikolay kolayy ama benimde en sevmedigimmm is kiyafet dolabini duzeltmekk ve utu yapmakkknerdeyse 1 haftadir utum var usenip yapmiyorummm 2-3 parca biseyyy ay sonra utuleyim bariii
kolay kolayy ama benimde en sevmedigimmm is kiyafet dolabini duzeltmekk ve utu yapmakkknerdeyse 1 haftadir utum var usenip yapmiyorummm 2-3 parca biseyyy ay sonra utuleyim bariii
Kizlar ben kactimmm uyumamm lazim yoksamm sahura kalkamammmm ben 1 saattir yoktum aslinda sayfa acik kalmis ufakligin elindeydi ipad suan onu uyutmaya calisiom sonrada ben uyucamm) cevap yazdiysaniz ayip oldu valla sayfada ilerlemis okuyamadim optum siziii canim citirlarim...
Kizlar ben kactimmm uyumamm lazim yoksamm sahura kalkamammmm ben 1 saattir yoktum aslinda sayfa acik kalmis ufakligin elindeydi ipad suan onu uyutmaya calisiom sonrada ben uyucamm) cevap yazdiysaniz ayip oldu valla sayfada ilerlemis okuyamadim optum siziii canim citirlarim...
Amannnn tembeller siziii)) sicaktada utu hic cekilmezz canimmmmm
sicak soguk farketmiyor banaa utu ve ben anlasamiyoruz...Amannnn tembeller siziii)) sicaktada utu hic cekilmezz canimmmmm
sorma ya dolap konusunu bende hiç sevmiyorum iki gün ben topluyorsam 5 gün annem topluyor hep hemde söylene söylene :26: bigün dolabım yüzünden giysilerimi atıyordu toplamamışım hepsi üst üste atılmış
ben hiç ütü yapmadım valla ütü konusunda da yorum yapamayacağım ilerde severmiyim acaba :97:
Allah cizirtini vermeye bide acik acik soyluo seni takmioruz diosun yani o yuzden gec cevap verioruz diee anladimm anladimm tamamm kustummmmiyi gecelerrrr ALLAH RAHATLIK VERSINNN bisey olmaz bizde sana gec cevap veriyok ayipmi oluyorrrrr yarin gorusurukkk sekerimmmmm hayirli sahurlar insALLAH uyuyaaa kalmaaaa