Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

işte benim şarkım bu ;
Ben hala dolaşıyorum avare , hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı, ne çare unutamadım gitti

sibel canin kenan doguluyla dueti var ya o sarkida cok guzellmiisss yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
işte benim şarkım bu ;
Ben hala dolaşıyorum avare , hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı, ne çare unutamadım gitti

kimmm soyluyo bacimmm kim kim kimmmmmmleblebiyi kavurak dumanini dumanini savurak ah bici bici leblebici taze kavrulmus ici istanbulunnn kizlari cekilmiyor nazlariiiiiiiiiiii

varliginin tiryakisi yoklugunun delisiyim, beni senden mahrum etmeee gozlerinin hastasiyimmmm sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar anlamazsin sen bebegim sevdalilar beni anlar sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar bilemessin sen kucugummm candan seven beni anlar

Son düzenleyen: Moderatör:

gündüz bunu dinlemiştim bende

esra almondi kek mi yaspastami o konuna bak heleeeee

bakıyorum

evet her gün tekrarı var izlerim

ismail agbi super demiiiiiiiiiiiiiii naam namm nam nam nanam nammm yemege vuralim diyor ya bide agzindan cikanla kulaginin duydugunun ayni olmadiginin farkindamisin sennnbide benim amcam dayim halam teyzemm eltim kaynimmm hepsi sigortaciii daha VAR SAYIMMMIIIIIIIIII

ismail abi çok güzel oyunculuğu :81: dizinin neşe kaynağı zaten hepsi ayrı güzel oynuyor yaa bu diziyi geç farkettim ama olsun

zaten az sonra başlıycaz yemeye
hadi ben kaçtım çayı demlemem lazım görüşürüz kendine iyi bak Allah'a emanet ol iyi geceler
korkarsan hemen söyle gelirim yanına

iyi geceler canim HAYIRLI SAHURLAR... sende ALLAHA EMANET OL gorusuuruz bende gidem yatayimmm bariiii korkmam ALLAHIN IZNIYLEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…