- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.081
sibel canin kenan doguluyla dueti var ya o sarkida cok guzellmiisss yaaahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/smilie_girl_071.gif
işte benim şarkım bu ;
Ben hala dolaşıyorum avare , hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı, ne çare unutamadım gitti
kimmm soyluyo bacimmm kim kim kimmmmmmleblebiyi kavurak dumanini dumanini savurak ah bici bici leblebici taze kavrulmus ici istanbulunnn kizlari cekilmiyor nazlariiiiiiiiiiii
sezen aksu söylüyo
varliginin tiryakisi yoklugunun delisiyim, beni senden mahrum etmeee gozlerinin hastasiyimmmmsevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar anlamazsin sen bebegim sevdalilar beni anlar sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar bilemessin sen kucugummm candan seven beni anlar
esra almondi kek mi yaspastami o konuna bak heleeeee
gündüz bunu dinlemiştim bende
bakıyorum
onuda trt 1 leyla ile mecnun ali atay var o guzel soluo harbiden bahhh
evether gün tekrarı var izlerim
krep yapamıyorum yaa süt bitmişneyse bende patates salatası yapıcm
ismail agbi super demiiiiiiiiiiiiiii naam namm nam nam nanam nammm yemege vuralim diyor ya bide agzindan cikanla kulaginin duydugunun ayni olmadiginin farkindamisin sennn bide benim amcam dayim halam teyzemm eltim kaynimmm hepsi sigortaciii daha VAR SAYIMMMIIIIIIIIII
iyide bundan bananeeeeeeeeee
saka saakaaa bizde var sut getirimmmiiiii isin zor patatesler haslancaktaaaaaaaaa ezilcekteeeeeeeeeeee malzemesi dograncaktaaaaaaaaaaaaaa ohooooooooo:76::76::76::76:
gec olsun guc olmasinnnnnnnnnismail abiçok güzel oyunculuğu :81: dizinin neşe kaynağı zaten hepsi ayrı güzel oynuyor yaa bu diziyi geç farkettim ama olsun
yaptım bile
gec olsun guc olmasinnnnnnnnn
efferimmm sen sahura kadar oturacanmiiiiii:26:
zaten az sonra başlıycaz yemeye
hadi ben kaçtım çayı demlemem lazımgörüşürüz kendine iyi bak Allah'a emanet ol iyi geceler
korkarsan hemen söyle gelirim yanına