Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

sicak soguk farketmiyor banaa utu ve ben anlasamiyoruz...:KK53::KK53::KK53::KK53:

ya bende bekarken hic toplamazdim simdide useniorum ama mecburum ben yapmassam kim yaapacak zar zorrr topluyorum isteee:KK9:utuyede kendini alistir yoksa sonradan hic alisamazsin gercektennn:KK68:

ee evde kimse olmayınca mecbur yapıyorsun ben anneme sırtımı dayayabiliyorum valla böyle rahatım ben :KK1:
birgün tanışırım kısmet olursa :KK1::KK1:

Allah cizirtini vermeye bide acik acik soyluo seni takmioruz diosun yani o yuzden gec cevap verioruz diee anladimm anladimm tamamm kustummmm :KK66:)) sizede hayirli sahurlar insallah kalmamm valla

bizim buralarda kümeste yok ne yapsakki acabaaaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60:

saka saka oyle demek istemedigimi biliyorsun yani birbirimize anca cevap verebiliyoruz ve cevaplar bazen gecikiyorrr ne takmamasi hepicigimiz arkadasiz burdaa:13::13:INSALLAH KALMASIN CANIM DUA ET:nazar:

ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum :KK5:
:KK5::KK5::KK5:walla herkezin kendine gore derdi var insan kendini okumadanda alamiyor yani okumicam diyorsun genede okuyorsun...iliskiye giremeyen kiz hangisi cikaramadimmm:26:
ee evde kimse olmayınca mecbur yapıyorsun ben anneme sırtımı dayayabiliyorum valla böyle rahatım ben :KK1:
birgün tanışırım kısmet olursa :KK1::KK1:

ewet mecburrrrrr mecburrr mecburrrrrrr:KK36::KK36::KK36::KK36:

ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum :KK5:

kim o ben görmedim de :44:

:KK5::KK5::KK5:walla herkezin kendine gore derdi var insan kendini okumadanda alamiyor yani okumicam diyorsun genede okuyorsun...iliskiye giremeyen kiz hangisi cikaramadimmm:26:

ewet mecburrrrrr mecburrr mecburrrrrrr:KK36::KK36::KK36::KK36:

:90::90::90::90::90:

X