Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

sicak soguk farketmiyor banaa utu ve ben anlasamiyoruz...

ya bende bekarken hic toplamazdim simdide useniorum ama mecburum ben yapmassam kim yaapacak zar zorrr topluyorum isteeeutuyede kendini alistir yoksa sonradan hic alisamazsin gercektennn

ee evde kimse olmayınca mecbur yapıyorsun ben anneme sırtımı dayayabiliyorum valla böyle rahatım ben
birgün tanışırım kısmet olursa

Allah cizirtini vermeye bide acik acik soyluo seni takmioruz diosun yani o yuzden gec cevap verioruz diee anladimm anladimm tamamm kustummmm )) sizede hayirli sahurlar insallah kalmamm valla

bizim buralarda kümeste yok ne yapsakki acabaaaaaa

saka saka oyle demek istemedigimi biliyorsun yani birbirimize anca cevap verebiliyoruz ve cevaplar bazen gecikiyorrr ne takmamasi hepicigimiz arkadasiz burdaa:13::13:INSALLAH KALMASIN CANIM DUA ET

ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum
walla herkezin kendine gore derdi var insan kendini okumadanda alamiyor yani okumicam diyorsun genede okuyorsun...iliskiye giremeyen kiz hangisi cikaramadimmm:26:
ee evde kimse olmayınca mecbur yapıyorsun ben anneme sırtımı dayayabiliyorum valla böyle rahatım ben
birgün tanışırım kısmet olursa

ewet mecburrrrrr mecburrr mecburrrrrrr

ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum

kim o ben görmedim de :44:

walla herkezin kendine gore derdi var insan kendini okumadanda alamiyor yani okumicam diyorsun genede okuyorsun...iliskiye giremeyen kiz hangisi cikaramadimmm:26:

ewet mecburrrrrr mecburrr mecburrrrrrr

:90::90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…