- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.141
sicak soguk farketmiyor banaa utu ve ben anlasamiyoruz...
ya bende bekarken hic toplamazdim simdide useniorum ama mecburum ben yapmassam kim yaapacak zar zorrr topluyorum isteeeutuyede kendini alistir yoksa sonradan hic alisamazsin gercektennn
Allah cizirtini vermeye bide acik acik soyluo seni takmioruz diosun yani o yuzden gec cevap verioruz diee anladimm anladimm tamamm kustummmm)) sizede hayirli sahurlar insallah kalmamm valla
ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum
ee evde kimse olmayınca mecbur yapıyorsun ben anneme sırtımı dayayabiliyorum valla böyle rahatım ben
birgün tanışırım kısmet olursa
ay şu dert topiklerğnden alamdım kendimi bu ne arkadaşım yaaa 10 yaş yaşlandım sanki bidaha okumicam.:44: bide şu ilişkiye giremiyen kız vardı yasık çok üzülüyorum
walla herkezin kendine gore derdi var insan kendini okumadanda alamiyor yani okumicam diyorsun genede okuyorsun...iliskiye giremeyen kiz hangisi cikaramadimmm:26:
ewet mecburrrrrr mecburrr mecburrrrrrr
kim o ben görmedim de :44:
:90::90::90::90::90:
nerelere gidip gelion bahimmmmmmmmmmmmm
gençler öğrenimisiniz çalışıyormusunuz bekarmısınız bakem
müzik dinliyordum da bakıyorum şimdi merak ettim
bende baktimmm zor bi durum ve karisikkkk...ALLAH YARDIMCISI OLSUN...AMIN...
bende evliyim iki kızım var ikiside yeni evli evde oturuyorum böyle işte
gençler öğrenimisiniz çalışıyormusunuz bekarmısınız bakem
ben cevap vermiommm 2 kez sordum yasini cevab alamadimmm
evet bende cavap alamadım :44:
ebruuu buralardaydi amma cikmis adet oldumuuu acabaaaa:44:
dünde buradaydı ama selam vermedi hiç bakıp çıktı anlamadım bende olmamıştır heralde olsa söylerdi :44::44::44:
ewet baska topikteydiii ewet solerdi herhalde galiba sanirsammm:44::44::44::44:
:97::97::97::97::97::97: