- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.101
iyi geceler canim HAYIRLI SAHURLAR... sende ALLAHA EMANET OL gorusuuruz bende gidem yatayimmm bariiiikorkmam ALLAHIN IZNIYLEEEE
selam kızlar..
oruçla aranız iyimi?:86:
nasıl gidiyor?
selammm ablacım
iyi iyi canım hiç bir şey istemiyor galiba daha çok zayıflayacağım ramazanda
senin nasıl gidiyor?
bende acıkmıyorum ama çok susuyorum..:84:..dün iftar sonrası çok su içtim....
umarım zayıflarım bende......
kilo probleminmi var hemşerim.....:26:
o kadar yok ablacım 5 kilocuk bir şey vermem lazımbasenlerim var birazcık onları inceltmem lazım sorun sadece bu ama zayıflayınca da zaten belim ince daha da inceliyo basenlerim daha da kötü duruyor ne yapacağımı bilemiyorum :44:
bendede durum aynı incelmeye üstten başlıyorum..basenlere gelene kadar eriyorum..bende 6-7 kilo versem süper olacak..............:97:
selam kızlar..
oruçla aranız iyimi?:86:
nasıl gidiyor?
tweetyyyyy selammmmmmmmmnaber
Nasilsiniz bakalimm vaziyet nasil sac bas yolma varmi bakim bugun:))))
Bende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunnselammmm iyiyizzz sen nasilsinnn sac bas yolma bugn yohhh ole arada bi geliyorlar bizeeeee
tamamm giiiiii yeterki sen istee amaninngggg booooooooooBende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunn
Amann amann iyi ramazanda rahat durun sonra azarsiniz giiii
kızlarr ben de gencim..............................................selam herkeseeeee
tamamm giiiiii yeterki sen istee amaninngggg booooooooooBende iyi olmaya calisiorum iste ne olsunn
Amann amann iyi ramazanda rahat durun sonra azarsiniz giiii
kızlarr ben de gencim..............................................selam herkeseeeee
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nasilsiniz bakalimm vaziyet nasil sac bas yolma varmi bakim bugun:))))
selammmmmmmmmmmmmmmm
selammmmmmm hoşgeldin
iyiyiz çok şükür sen nasılsınbugün yok yok
nabiyoooooooooooon
nolsun canım ya sonunda oturabildim yemekti, bulaşıktı derken sonra da banyoya girdim şükür oturdumohh banyo yapmak gibisi yok valla