Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

işte benim şarkım bu ;
Ben hala dolaşıyorum avare , hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı, ne çare unutamadım gitti :nazar:

sibel canin kenan doguluyla dueti var ya o sarkida cok guzellmiisss yaaa:KK24::KK24::KK24:

Son düzenleyen: Moderatör:
işte benim şarkım bu ;
Ben hala dolaşıyorum avare , hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı, ne çare unutamadım gitti :nazar:

kimmm soyluyo bacimmm kim kim kimmmmmm:KK52::KK52::KK52:leblebiyi kavurak dumanini dumanini savurak ah bici bici leblebici taze kavrulmus ici istanbulunnn kizlari cekilmiyor nazlariiiiiiiiiiii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

varliginin tiryakisi yoklugunun delisiyim, beni senden mahrum etmeee gozlerinin hastasiyimmmm :KK24:sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar anlamazsin sen bebegim:emir_bebek: sevdalilar beni anlar:KK24: sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar bilemessin sen kucugummm:KK4: candan seven beni anlar:KK24::KK24::KK24::KK24:

Son düzenleyen: Moderatör:
varliginin tiryakisi yoklugunun delisiyim, beni senden mahrum etmeee gozlerinin hastasiyimmmm :KK24:sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar anlamazsin sen bebegim:emir_bebek: sevdalilar beni anlar:KK24: sevgim yuce daglar kadar icerimde volkan kaynar bilemessin sen kucugummm:KK4: candan seven beni anlar:KK24::KK24::KK24::KK24:

gündüz bunu dinlemiştim bende:KK1::KK1:

esra almondi kek mi yaspastami o konuna bak heleeeee:KK1::KK1::KK1:

bakıyorum :KK61:

evet :KK1: her gün tekrarı var izlerim :KK64::KK64:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ismail agbi super demiiiiiiiiiiiiiii naam namm nam nam nanam nammm yemege vuralim diyor ya bide agzindan cikanla kulaginin duydugunun ayni olmadiginin farkindamisin sennn:KK60:bide benim amcam dayim halam teyzemm eltim kaynimmm hepsi sigortaciii daha VAR SAYIMMMIIIIIIIIII:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ismail agbi super demiiiiiiiiiiiiiii naam namm nam nam nanam nammm yemege vuralim diyor ya bide agzindan cikanla kulaginin duydugunun ayni olmadiginin farkindamisin sennn:KK60:bide benim amcam dayim halam teyzemm eltim kaynimmm hepsi sigortaciii daha VAR SAYIMMMIIIIIIIIII:KK60::KK60::KK60::KK60:

ismail abi :KK64::KK64::KK64: çok güzel oyunculuğu :81: dizinin neşe kaynağı zaten hepsi ayrı güzel oynuyor yaa bu diziyi geç farkettim ama olsun :KK1:

zaten az sonra başlıycaz yemeye :KK34:
hadi ben kaçtım çayı demlemem lazım :KK1: görüşürüz kendine iyi bak Allah'a emanet ol iyi geceler :KK16::KK16:
korkarsan hemen söyle gelirim yanına :KK1::KK1:

iyi geceler canim HAYIRLI SAHURLAR... sende ALLAHA EMANET OL gorusuuruz bende gidem yatayimmm bariiii :KK15::KK15::KK15::KK15:korkmam ALLAHIN IZNIYLEEEE:nazar:

X