''Genç kızlığımı elimden aldı, hayatımın içine etti''

kıyamam ya. değdi mi yani şu kadar aha, göz yaşına, o kadının vebaline, o vicdan azabına. ne işin var yani? 32 yaşında kadınsın, erkek mi yok etrafında.
yazık o kadıncağızın yerine koyuyorum da kendimi, kendinden genç bir kadın tercih edildiği için mi yansın, sağlıklı bir kadın tercih edildiği için mi yansın, gerçek memesi olan bir kadın tercih edildiğine mi yansın.
yazık.
hakikaten kadının en büyük düşmanı yine kadın.

hemde ne için bir hiç uğruna ben bunların arasında zerre sevgi aşk olduğuna inanmadım inanmıyorum

Evli birinin bir başkasına aşık olmasını anlarım, konu çok özür dilerim hormonlar değilse ortada gerçek bir aşk varsa asla rezilsiniz moduna girmem, olur insanlık hali, erkek veya kadın bir başkasına aşık olduğunda oyun oynamadan, kıvırmadan, dürüstçe ben aşık oldum diyebiliyorsa bu benim 21 yıllık eşim dahi olsa hayır gidemezsin deyip paçasına yapışmam, dürüstlüğüne karşılık bende gider ayrılırım ama bu olay bambaşka gerçekten.
Ki kadın kendi canıyla uğraşırken dahi ah etmemiş, Allah'a havale etmiş.
Rahmetle anıyorum, kocaman bir yüreği varmış Selma hanımın.

Ben bu konularda empati yapamıyorum çünkü her iki taraf için yapılması gereken tek bir doğru vardır ve o yapılır .

en kötü zamanında çocugunun annesini yeni bir evlılıkle moralını düşüren adamdan ve evlenmek için fırsat kollayan bir kadından ne beklenır..
ne olduysa iyi olmus.

hem zaten belliydi ne olacagı.

sanırım alkoylüydü ve ne dediğini bilmeden salladı gitti tarhan suçlu evette kedi çok mu masum

şimdi de bu moda kendini masum gösterip bütün dünya suçlamak

Magazin topiginde de acilmisti bu konu. Orayada yazdim.

Aldin mazlumun ahini cikiyor aheste aheste diye.

Sen hasta bir kadina ragmen onun kocasiyla evlendin, az bile yasadiklarin.

Kadin kanserden hastayken eski kocasi dusunmuyorsa elin kizi mi dusunecek
Ortalik umursuz indan kayniyor siz neyden bahsediyorsunuz.Hic sevmem bu kizi ama hakkini hakkiya vereceksin.

sımdı genc kızlıgımın ıcıne ettı dıyor ya... oda bı yuvanın içine ettı !
kımse kendısıne gıt evlı ustelık esı hasta adamla bırlıkte ol demedı !hıc cıkamasın o depresyondan arsız arsız daha konusuyor

Benim sayabildigim 2-3 sevgilisi oldu sonradan bu kadinin.Ne diye masum,darbe almis,kandirilmis genc bir kizcagizim ayaklarina yatiyor ki?

kesinlikle gören 15 yaşında faceden konuştuğu adam kandırmış zanneder
basbayağı biliyordu adamın evli olduğunu üstelik eşinin kanser olduğunu

ayşecik masum ayaklarında :) ezilmiş kandırılmış kadını oynıyım bi demişte olmamış ayşecik olmamış yemezler...

hiç acımadı o hasta kadına hemde hiç acımadı şimdi niye konuşuyor? son günlerinde eşine destek olmak dururken büyük hata etti o adam Allah bildiği gibi etsin ne diyim...

dedem yaşında adamla evleniyim sonra hayatımın içine ettiler.Hep bir gündeme gelme çabası...

32 yasinda genc kizligimi elimden aldi ne yahu
ben 28 yasindayim genc kizligimin ne zaman elimden alindigini hatirlayamiyorum artik
olan eski ese olmus.
24 yillik hayat arkadasina boyle bi kazik atan adamla ayni sofrada yemek bile yemek istemem.

32 yasinda genc kizligimi elimden aldi ne yahu
ben 28 yasindayim genc kizligimin ne zaman elimden alindigini hatirlayamiyorum artik
olan eski ese olmus.
24 yillik hayat arkadasina boyle bi kazik atan adamla ayni sofrada yemek bile yemek istemem.
Hahahahahahbak o mevzuda dogru dedin o yasta genc kizlik mi olur ayolll
Ben 31 oldum dogrusu hala genc kizim nolmussss

özellikle yeteneksizsiznizde ali tarhan juri olmuşken bu açıklamaları yapmasıda ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…