Genç Kızlar Buyrun Sohbete

ferhat göçerin kızım şarkısını dinledim çok güzeldi hüzünlendirdi beni kalp kırılsada güzel şarkısı bu akşamdan beri ikisini döndürüp döndürüp dinliyorumkaydirigubbakcemile3

ferhat göçerin kızım şarkısını dinledim çok güzeldi hüzünlendirdi beni kalp kırılsada güzel şarkısı bu akşamdan beri ikisini döndürüp döndürüp dinliyorumkaydirigubbakcemile3

ben de bazen takıyorum kafayı bazı şarkılara annem bile ezberliyo sempatiksalakcinni

annemde diyo yeter artık geç şu şarkıyı bıkana kadar dinliyorum sonrada hiç dinlemiyorum eskidi bu şarkı diyorum arkadaşlar diyo ne eskisi yeni çıktısempatiksalakcinni ama eminim onlar aynı şarkıyı tüm güm boyunca dinlemezler sempatiksalakcinni

:roflol:

hadi ya inş. bende olurum bende 91liyimm ne okuyorsun bende okurum inş.sırnaşık şey

uluslararası ilişkiler okuyorum inş sen de istediğin bi şey okursun kaydirigubbakcemile2

nerede okuyorsun ben hep 2yllık yazdım lojistik yazdım açıköğretimden seneyi düşünmek istemiyorum ama lojistik nasıl acaba iş yönünden hiç bilmiyorum sazan gibi atladım amaCADIARZU

nerede okuyorsun ben hep 2yllık yazdım lojistik yazdım açıköğretimden seneyi düşünmek istemiyorum ama lojistik nasıl acaba iş yönünden hiç bilmiyorum sazan gibi atladım amaCADIARZU

hacettepede okuyorum canım inan o bölüm hakkında hiçbir bilgim yok CADIARZU

hacettepede okuyorum canım inan o bölüm hakkında hiçbir bilgim yok CADIARZU

senin bölümün çok güzel Ankara süper zaten tam öğrenci şehriboshayallersmile..bende bilmiyorum ya sosyal hizmetleri yazcaktım ya da onu abim dedi onu yaz geleceği var diyolar dedi bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun:Saruboceq:

evet sosyal hizmetler iyidir a.s ben hep ankara yazdım zaten en sona 1 tane eskişehir yazmıştım istanbul izmir falan yazmadım hiç CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…