Genç Kızlar Buyrun Sohbete

doro:nazar:saçın:nazar:cildin:nazar:doğallığın:nazar:rockçi ama masum olman:nazar:
ya kısaca sen çok güzelsin:nazar:merak ettiğim kadar varmışşın:asigim:

doro nazar değecek sana bu gece valla:)
ama cidden çok hoşsun canım çok masum bi yüzün var:)

inş. canım inş. bende zihinsel eng. istiyodum ama bu sene ilk senem olmadı seneyide göze alamıyorum ondan bastım 2yıllıkları olur inş. abimde sınıf öğretmeni çok rahat bi meslek inş. olur istedğin cnm

zihinsel engelliler bende istiyodum ama onun puanları çok yüksek:KK43:
bu sene hem oku hem tekrar ders çalış seneye yine gir bence canım.ben bile olmazsa sınıf öğretmenliği yine çalışıcam 3. senem olucak yine giricem

ben gidiyodum ya ama takılldım kaldım valla bağımlılık yaptınızaklinialirimsmile
hadi iyi geceler kızlar:eek:

bu sene hem oku hem tekrar ders çalış seneye yine gir bence canım.ben bile olmazsa sınıf öğretmenliği yine çalışıcam 3. senem olucak yine giricem
sende kazanırsın inşallah tatlım istediğin yeri:Saruboceq:

ben gidiyodum ya ama takılldım kaldım valla bağımlılık yaptınızaklinialirimsmile
hadi iyi geceler kızlar:eek:

iyi geceler canım
bende kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi tanıştığıma memnun olduma.s.
iyi geceleropuyorumnanaktan

ya ailemde öyle diyo bu sene hem dershane hem okul hemde stajım vardı çalışmadım biliyorum 350 aldım ona rağmen ama bölümdışı tercihde 290 oldu:sinifsinif: ondn seneyi düşünemiyorum çok uzun ve sıkıcı geliyo bu sene çok zorlandım ondan istmiyorum aynı olmaz ama olmazsa öyle yapıcamsenağlama ama açıköğretim yazdım kesinde tutar

hadi ben de gideyim bari:)
ben de memnun oldum kızlar sizlerle tanıştığıma
Allah'a emanet olun
iyi geceleropuyorumnanaktan

X