çok güzelsin dorocuğum maşallah tatlım
ben hukuk istiyorum ama olmazsa bankacılık ve finans düşünüyorum
anadoluyum canım
maşallah doro çok güzelsin
dorosaçın cildin doğallığın rockçi ama masum olman
ya kısaca sen çok güzelsinmerak ettiğim kadar varmışşın:asigim:
doro nazar değecek sana bu gece valla:)
ama cidden çok hoşsun canım çok masum bi yüzün var:)
aman canım çok çalış.bak bide anadoluymuşsun süper valla.ilk senede kazanmaya bak canım
inş. canım inş. bende zihinsel eng. istiyodum ama bu sene ilk senem olmadı seneyide göze alamıyorum ondan bastım 2yıllıkları olur inş. abimde sınıf öğretmeni çok rahat bi meslek inş. olur istedğin cnm
totomu kaşıyım
teşekkür ederim kızlar klasik laf olacak ama o sizin güzelliğiniz sizlerin güzel bakan gözleriniz :1hug:
totomu kaşıyım
teşekkür ederim kızlar klasik laf olacak ama o sizin güzelliğiniz sizlerin güzel bakan gözleriniz :1hug:
güzel olduğun kadar kibarsındakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sende kazanırsın inşallah tatlım istediğin yeri:Saruboceq:zihinsel engelliler bende istiyodum ama onun puanları çok yüksek
bu sene hem oku hem tekrar ders çalış seneye yine gir bence canım.ben bile olmazsa sınıf öğretmenliği yine çalışıcam 3. senem olucak yine giricem
ben gidiyodum ya ama takılldım kaldım valla bağımlılık yaptınızaklinialirimsmile
hadi iyi geceler kızlar
ben gidiyodum ya ama takılldım kaldım valla bağımlılık yaptınızaklinialirimsmile
hadi iyi geceler kızlar
zihinsel engelliler bende istiyodum ama onun puanları çok yüksek
bu sene hem oku hem tekrar ders çalış seneye yine gir bence canım.ben bile olmazsa sınıf öğretmenliği yine çalışıcam 3. senem olucak yine giricem
iyi geceler canım
bende kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi tanıştığıma memnun olduma.s.
iyi geceleropuyorumnanaktan