Genç Kızlar Buyrun Sohbete

üniversitede çöm olmak bence gurur verici bir şey. çünkü çoğu oraya gidemiyor bile.

misafir olsun ya. nolcak ki . seni bulabilceğini zannetmem kaydirigubbakcemile3

hmm tamam. öyle düşünüyorsan haklısındır :) neden kk'yı tercih ettin merwe?

benim istanbul aşkım öldürcek beni yaa. o boğazın karşısında az mı akşamlamadım. (her gittiğimde istanbula babamlar beni geri döndüremiyorlardı)...

hmm tamam. öyle düşünüyorsan haklısındır :) neden kk'yı tercih ettin merwe?

kaydirigubbakcemile3 güzel bir soru ımmm düşüneyim kaydirigubbakcemile3 ya kadınlar kulübü diyo ama genc kızlarada hitap edio yani bi sürü bölümü var ben böyle gelişmiş form sitesini ilk kez görüorum güzel yani zevkli alkisalkisalkis

bu arada bu topicte türkçeyi istediğimiz gibi kullanmak serbest dimi? ceza yemeyelim şimdi

benim istanbul aşkım öldürcek beni yaa. o boğazın karşısında az mı akşamlamadım. (her gittiğimde istanbula babamlar beni geri döndüremiyorlardı)...

aa kiminiz var burda geliyomusun sıkça ne güzell bnmde ankarada kuzenim var

pek alışma bence. sonra kopamıyorsun kaydirigubbakcemile3 hele benim girdiğimde (haziran mıydı neydi) böyle bi puan yarışması vardı aramızda. böyle bir sürü konu falan... ama tabi kk bi sıfırlandı. ne bizim o puanlar kaldııı ne de o şevk

:teytey: dersler nasıl bakalım

aa kiminiz var burda geliyomusun sıkça ne güzell bnmde ankarada kuzenim var

ciddi misin? neresinde ? merkez mi? bu arada istanbulda akrabalarımız vardı . bir de abim benim izmitte okuyordu. sürekli ona geliyorduk. ordan da istanbula.

yanız nolur ders lafı açma yaa. daha sınavlar bugün bitti. kafayı yicektimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…